svet

October 11, 2013 17:41

By

Samokritični Tores: Znam da moram bolje

Fernando Torres, Michael Dawson

LONDON – Fudbaler Čelsija Fernando Tores rekao je danas da je svestan da mora da postiže mnogo više golova kako bi na pravi način odgovorio navijačima koji ga kritikuju.

Španski reprezentativac je ove godine postigao samo jedan prvenstveni gol za londonske “plavce” koji su za njegov dolazak iz Liverpula u januaru 2010. godine platili 50 miliona funti.

“Ljudi me gledaju, smatraju da bi morao mnogo bolje i u pravu su. Čelsi me je platio toliko jer sam u prošlosti igrao dobro. Moram i u Čelsiju da pokažem da i dalje vredim, možda čak i više nego ranije. Znam da moram još mnogo stvari da uradim da vratim poverenje. Moram bar da ponovim golgeterski učinak od prošle sezone. Sa Čelsijem sa potpisao na pet i po godina, a verujem da će u budućnosti biti bolje”, kazao je Tores.

On je za Čelsi do sada odigrao ukupno 139 mečeva i postigao 36 golova. Iako golgeterski nije bio previše uspešan, Tores je prethodnih sezona sa Čelsijem osvojio i Ligu šampiona i Ligu Evrope.

“Možda navijači malo preteruju sa reakcijama, pogotovo kada promašim dobru šansu za gol ili zaradim crveni karton. Prošle sezone sam, računajući sva takmičenja, dao 23 gola, ali navijači će uvek reći da moram bolje”, zaključio je Tores.

Izvor: Tanjug
Foto: AP