Svet

26 Januara, 2021 11:58

Sandra Afrika BESNA na Ivanu Hurricane!

U medijima se pojavila vest da je  Ivana Nikolić u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali je ona to demantovala za naš portal. Međutim, Sandra Afrika je besna na Ivanu, članicu grupe „Hurricane” zbog navodne veze sa fudbalerom.

Sandra Afrika besna

Iako, smo otkrili da pevačica i fudbaler nisu u vezi, Sandra je isprovcirana pisanjem medija i obajvljenim slikama ipak odlučila da blokira Ivanu, s kojom je bila prijateljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Nije mogla da veruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim. Najpre je mislila da je to trač, ali kada je videla njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt s njom –  rekao je neimenovani izvor blizak Sandri i dodao:

Ivani je pričala sve o momcima, a često su u razgovoru pominjale i Volkova. Sandra joj se poverila da je baš bila zaljubljena u njega i da su imali burnu vezu, ali da je to sada gotova priča. Nije očekivala da će Ivana to shvatiti kao „zeleno svetlo” i da će se smuvati s njenim bivšim – priča izvor Inforemera, a prenosi Monodo.rs.

Da podestimo, Ivana Nikolić je za portal Svet&Scandal demantovalo navode o vezi sa fudbalerom:

Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evrovizije.

FOTO: RAJKO RISTIĆ