sandra afrika
Svet

30 Aprila, 2022 10:00

Sandra Afrika se krije kod roditelja: Plaši se da joj se neka mafija nakačila na vrat

Sandru Afriku prošle nedelje fizički je napao čovek koji joj je pretio ubistvom i nazivao je pogrdnim imenima. Na svu sreću, policajci su ga priveli, ali dok se čeka rezultat istrage, Sandra nema mira jer ne zna čija je meta.

Sandra Afrika u strahu za svoju bezbednost!

-Iz straha se preselila kod roditelja u Kaluđericu. Sandra živi sama u stanu, i mada je zgrada bezbedna, ona se plaši. Kako padne mrak uhvati je panika, što je i normalno. Čovek je zbog nje došao iz Hrvatske i bukvalno je uhodio. Imao je i ranije razne ispade ali su bili daleko manje agresivni u odnosu na ovo što je sada uradio. Ona je baš pod stresom, kad ulazi i izlazi iz zgrade sve vreme se osvrće iza sebe da vidi da li je neko prati – kaže izvor za Svet i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika)

Pročitajte: Sandra Afrika pod istragom! U stanu našla prisluškivač, policiji sumnjivo šta ona to zna!

– Nije ni malo naivna situacija, pogotovo ako se setimo da je pre nekoliko meseci u svom stanu našla prislušne uređaje. To je prijavila policiji i oni su bili iznenađeni. To su jako ozbiljne stvari i ona ne preteruje kad se plaši. Ko zna ko joj radi o glavi, možda joj se i neka mafija nakačila na vrat, ali razlog za sve ovo ona ne zna. Osim, ako neko nije bacio oko na novac, a ona ne krije da dobro radi i da osim pevanja sada širi i građevinski biznis, ali to policija mora da reši – zaključio je izvor.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić