Star

April 10, 2021 13:30

By

Sandra Afrika u BIZNISU sa STANOVIMA!

Pevačica Sandra Afrika, kao i njene kolege, ne može da nastupa zbog pandemije koronavirusa, ali ne dozvoljava da je to poremeti.

Štek nije presušio

Kako je istakla, kod nje se nije mnogo toga promenilo, a sada je otkrila da li je potrošila “crni štek”.

Jeste da je sve stalo, ali u principu nije se mnogo toga promenilo. Osim posla kojeg trenutno nema. Provodim vreme sa porodicom, radim na novim pesmama i spotovima, treniram… Naravno da je situacija jako loša, ali s obzirom na to da je situacija takva kakva jeste, nema gde novac ni da se potroši, nema kupovine, nema putovanja, tako da mi ostaje trošenje novca na osnovne namirnice. Ne mogu ni da zamislim kako je nekim ljudima koji su živeli, da kažem, od danas do sutra, šta će oni? – rekla je Sandra za Pink.rs, pa se osvrnula na biznis koji je započela sa menadžerom i bivšim dečkom Mikišom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Sve ide kako treba, privodimo posao kraju. Sa nekoliko poznatih ličnosti sam u pregovorima kako bi mogli da kupe stan kod nas.

Ono što uvek zanima mnoge jeste kakvo je njeno emotivno stanje.

Sama sam i lepo mi je. Imam svoj mir. U ljubavi sam emotivna, strastvena i praštam po potrebi. Sve sam. Tu sam i kada treba da idem glavom kroz zid, ali i da popustim kada treba nešto da ostvarim.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET