svet

12 Septembra, 2016 21:36

Sandra Mitrović sama krči svoj put: To što sam Željkova ćerka neće uticati na moju karijeru (foto)

sandra_mitrovic_fb_02

Ima dvadeset pet godina, studira na fakultetu u Njujorku, a snimila je film u Srbiji. Sandra Mitrović je ćerka televizijskog maga, ali joj to ne znači mnogo.

„To što sam Željkova ćerka neće preterano uticati na moju karijeru, s obzirom na to da se bavim umetnošću. Ovde nikoga ne zanima ko si, šta si, ko su ti roditelji. U Srbiji je to malo drugačije, ali kada iza sebe imaš diplomu, svoj rad i trud, niko ti to ne može osporiti“, kaže Sandra Mitrović, koja studira na prestižnom Univerzitetu Kolumbija.

zeljko mitrovic hello

Ona je snimila kratkometražni film “Klavire prevozi Ostoja”, u kojem se pojavljuju glumačka imena poput Bode Ninkovića, Tamare Krcunović, Katarine Marković i mnogih drugih. Za nju je, kako kaže, snimanje filma bio veliki izazov, ali je uspela da realizuje svoju ideju.

„U pitanju je drama o jednom danu u životu poznatog beogradskog nosača klavira Ostoje. Priča je bazirana na stvarnom liku koji je decenijama razvozio klavire po Beogradu i svojim specifičnim oglasima postao gradska legenda“, kaže Sandra za “Blic”.

sandra_mitrovic_fb_01

S obzirom na to da je Njujork grad velikih mogućnosti, a da se Sandra kreće u društvu gde svakodnevno može da se sretne s holivudskim zvezdama, otkrila nam je da s mamom Sonjom Mitrović Hani redovno obilazi gradska dešavanja.

„Vodila sam mamu na novu predstavu Dejvida Memeta na Brodveju, u kojoj je glavnu ulogu imala holivudska legenda Al Paćino. Gledati njega na samo metar od sebe u sjajnoj predstavi je nešto što ćemo obe dugo pamtiti“, ispričala je Sandra, kojoj ni izlasci nisu strani.

„Noćni život Njujorka je priča za sebe. U top klubovima konstantno možete da sretnete poznate svetske face, to je toliko normalno da niko više i ne obraća pažnju na to“, kaže Sandra.

sandra_mitrovic_fb_03

Na pitanje da li bi volela da u svom filmu ugosti neku holivudsku zvezdu i koju, kaže:

„Za sada mogu samo da maštam o tome, a kada to radim, onda mislim na Klajva Ovena i Džulijen Mur.“


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: hellomagazin.rs / blic

FOTO: hello / facebook/sandra.mitrovic.16