Star

6 Marta, 2022 21:00

Isplivali detalji Sandrinog učešća u rijaliti! Rešićka se odrekla honorara, a ovo je razlog!

Sandra Rešiću Zadruzi rešava probleme svojih cimera, tu je da im bude rame za plakanje, kritikuje ih i savetuje, a o svojim problemima ne govori nikome. Kako saznajemo, Sandra je opet ušla u rijaliti kako bi mogla veći deo od honorara da da svojoj sestri po ocu, Ameli, koja je pre četiri godine obolela od raka grla.

Sandra Rešić

IVAN VUČIĆEVIĆ

-Amela je pre četiri godine dobila rak grla, koji se nažalost proširio na štitnu žlezdu koju je morala da operiše. Ona živi u Americi, i dalje ide na hemoterapije i pije skupe lekove, koji joj bolest drže pod kontrolom. Sandra je sve vreme uz nju, iako živi daleko, jako su bliske, a ta bolest ih je dodatno zbližila. Sandra je razmišljala da li ovog puta da uđe u Zadrugu, pa je samo zbog Amele prelomila, jer je shvatila da zbog korone ne može da radi kao pre, samim tim ni da zaradi kao nekad, a pare joj trebaju da pomogne sestri. Ona veći deo honorara planira da pokloni sestri kako bi se adekvatno lečila. I sa majkom se dogovorila da većinu para pokloni Ameli i ona je podržala. Ima i decu, i za njih mora da ima, a ne znate koliko su te terapije skupe. Sandra i sada brine kakvo je stanje, a od nje su sakrili da se u novembru Ameli pogoršalo zdravlje. Ona je insistirala da niko ne kaže Sandri jer zna da bi je to razorilo – rekao je izvor  za Star blizak pevačici i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

-Sandra čvrsto veruje da Amela može da se izleči. Međutim, znaju svi koliko su terapije skupe, a bez njih ne može. Zato je sada i ušla u Zadrugu. O ovome ne priča jer joj sve to mnogo teško pada – objašnjava izvor.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ