sandra rešić i nino
Svet

August 20, 2022 18:00

By

Dirljiva uspomena na oca: Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nina tera suze na oči (foto)

Sandra Rešić i Nino upoznali su se tek kada je ona napunila 10 godina

Sandra Rešić ne krije da je imala teško detinjstvo. Ona i njena majka Cica godinama su jedva sastavljale kraj sa krajem, a oca koji je u to vreme bio jedan od najboljih pevača na našoj javnoj sceni upoznala je tek kada je napunila deset godina.

Sandra Rešić i Nino – nikad viđena fotografija kida dušu

– Nino je bio ekstremno dobar čovek, sve što je zaradio dao je drugima, nama nije. Ali nisam ljuta na njega. To prvo neko vreme, do moje desete godine, dok se on nama nije javio nije znao ništa o meni. On je tada bio zvezda, a mama i ja smo nastavile da živimo svoj život. Ja do desete godine nisam imala osećaj ko je on. Kada bih ga u to vreme videla u nekoj emisiji za mene je on bio nepoznat čovek, nisam znala ko je to – rekla je Sandra u jednoj emisiji i dodala:

Pročitajte: Majka Sandre Rešić u suzama – Umreće mi dete, ona je bolesna

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

– Oca sam upoznala dan pred njegovu svadbu sa drugom zvaničnom ženom. On je odjedanput pozvao i rekao mojoj majci da bi voleo da me upozna. Moja mama je u početku bila izričita da se to neće desiti makar dok ja ne budem bila dovoljno velika da odlučujem o tome. Međutim, tada je imala ljude oko sebe koji su je posavetovali da to ne radi zato što koliko god da je ljuta to nije bilo pametno da uradi. Onda je ona mene stavila u auto, otišle smo u Smederevsku Palanku i tada sam ga upoznala – priča Sandra koja se kroz suze priseća poslednjeg trenutka provedenog sa ocem.

Sandra Rešić i Nino zajedno su proveli njegove poslednje dane

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

– Tog dana ja sam pržila neke šnicle, juneće. Sećam se kao da je juče bilo, sve sam spremila i mi smo seli, ja na fotelji on na dvosedu. Preko četiri sata smo slušali Vidu Pavlović i Vericu Šerifović. On je pio vodku, ja vodu. Mislim da me je pitao da li mi treba nešto, ja sam rekla ne. Bilo mi ga je mnogo žao u tom trenutku. Dva dana posle toga, njegov menadžer me je pozvao i rekao mi je da je on preminuo. Ono što ja mogu da kažem za svog oca, možda nije bio dobar za mene, možda nije bio dobar za moju majku, ali nije znao bolje, nije mogao bolje. Sve ono što sam kasnije upoznala kod njega, on zaista jeste bio dobar čovek – zaključila je.

FOTO: RAJKO RISTIĆ