sandra rešić
Svet

3 Novembra, 2021 22:45

Sandra Rešić ne sme da ZUCNE, boji se da će Tara javno ispričati OVO!

Sandra Rešić nerazdvojna je sa Dejanom Dragojevićem, služi mu kao rame za plakanje, psihijatar i savetnik u svim situacijama, ali dok mnogi misle da se u njega zaljubila, ona ga samo koristi da sakrije svoju tajnu.

Sandra Rešić krije strašnu tajnu!

Sandra se u prošloj sezoni ‘Zadruge’ družila sa Tarom i Markom, njih dvoje znaju celu istinu o njoj. Ona im je pričala kako je imala iskustvo sa ženama i da joj s muškarcem nikada nije bilo tako. Pominjala je čak i neke javnosti poznate devojke sa kojima je bila – kaže za Svet izvor blizak Simovoj i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Sandra se ne stidi toga, ali pokušava da sakrije prvenstveno od majke, a onda i od bliže porodice. Zato je sad ljudima čudno što je Simova napada, a ona ćuti kao da je mutava, a svi dobro znamo da nije. Više joj ide u prilog da narod pomisli da se loži na Dejana, nego da Tara otkrije njenu prošlost. Nakon svega što je pričala o njoj po izlasku iz rijalitija, sad joj se javno izvinjava, to baš i nije normalno. Marka Đedovića pokušava da drži blizu sebe i da budu u dobrim odnosima, jer zna da bi on odmah sve ispričao ako bi mu se zamerila.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ