Sandra Rešić smotala Anđela
Svet

26 Novembra, 2021 18:00

Sandra Rešić proganjala Vuka Moba! Nakon INTIMNIH odnosa zvala ga sto puta na dan!”

Sandra Rešić nema dlake na jeziku, ali kada se pomene njen bivši cimer i prijatelj Vuk Mob, ona saginje glavu. Razlog je taj što je nakon raskida sa Oljom Vuk utehu pronašao baš u Sandri.

Sandra Rešić proganjala Vuka Moba!

Celo leto su se viđali i izlazili. Vuk je tada bio sa kim je stigao, na taj način pokušavao je da se osveti verenici Oliveri, s kojom je malo pre toga dobio dete. Na kraju, kada je shvatio kakva je Sandra, prekinuo je kontakt sa njom. Devojka je odlepila za njim, proganjala ga je. Nakon s*ksa zvala ga je po sto puta na dan. Onda je krenula nešto da mu pametuje, pa je on mnogima pokazao snimak sa njom. Čak i Tari Simov. Vuk je još u prošloj ‘Zadruzi’ shvatio da je Sandra odlepila za njim, ne znam da li se sećate onih suza i njenih poljubaca preko stakla. Sada nije stao u njenu odbranu iako je svi napadaju za taj s*ks, jer ne želi da poteže priču o njoj –  kaže za Svet izvor blizak reperu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@djedovicmarko_)

Marko Đedović bio je Sandrin iskren prijatelj, ali kada je shvatio da se folira, javno je optužio.

Tako se sa mnom džapala kad sam ih zvao negovateljicama Vuka Moba, a napolju (pokazuje na s*ks)… Vuk priznao Tari. I treba da ih j*be, grupno. Ja ih napadao da su negovateljice, od tih pet ili četiri su se poj*bale sa njim – rekao je Marko, a nešto kasnije istu priču potvrdio je i Filip Car.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Radan (@natasa.rr)

Nataša Radan takođe je jedan od svedoka:

-Iznošenjem svoje tužne priče svake sedmice neće pokriti svoju temu o j*bačini sa Vukom. Toliko od mene – napisala je Nataša, a priču je potvrdila i Rialda Karhasanović, jedna od Vukovih „negovateljica“, kako kaže Đedović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Što se tiče toga da li je Sandra spavala sa Vukom, to sam već čula da se priča po kući, kako da kažem… Ja se ne pronalazim u prozvanima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ