Svet

June 12, 2021 17:00

By

Sandrin bivši dečko priznao: “Ona je l***ka, zato sam je ostavio”!

Sandra Rešić ušla je u Zadrugu kao zauzeta devojka, ali dečka gotovo da nije ni spomenula. Ljubavne priče u rijalitiju za nju ne postoje, ali zato joj je i te kako prijao poljubac sa Jovanom Tomić Matorom što njegog, sada već bivšeg dečka nije iznenadilo.

Tara Simov prva saznala da je dečko šutnuo Sandru!

“Sandra i ja smo se zabavljali skoro godinu dana. U početku je sva bila slatka, ali kako je vreme odmicalo sve se više ponašala kao muško. Prvo sam nešto ljubomorisao, a onda sam shvatio da nju muškarci uopšte ne zanimaju i da je frigidna. Posle sam od prijatelja čuo da je bila sa par žena, i da voli i jedno i drugo. Mislim da su joj muškaraci samo pokriće. Kada sam shvatio da je le****ka, ja sam je ostavio”, kaže za Svet Sandrin bivši dečko i podseća da je ona pre par godina na svom Instgram profilu poslala poruku “Volim žene”.

“E pa lakše mi je da podnesem 100 ružnih poruka, nego brdo slika polnih organa muškarčina. Druže da l’ misliš da ću da kažem: “Vau, dođi i uzmi me?”. Volim žene! Tačka “ napisala je Sandra.

I dok ona misli da je dečko čeka Tara Simov je otkrila šta joj je Sanda poverila: Meni je Miroslav bio mirna luka kao i Nenadu njegov brak. Ali jedva čekam da izađem da ga ne vidim više, sad će me muvati svi živi, a ja da budem sa njim nema šanse. Koga boli k***c za njega kad me čeka i karijera i ceo svet.”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, GAJA, BOJAN VUKOVIĆ,