Svet

7 Decembra, 2020 20:00

Sanja Hurricane NE ZNA! Nikola bio u KOMBINACIJI sa Aleksandrom Mladenović!

SVET u novom broju piše  da je Aleksandra Mladenović bila u kratkoj kombinaciji sa bivšim dečkom Sanje Vučić, Nikolom Đorđevićem, a kako je za SVET ispričao drug poznatog bodibildera, upoznali su se na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja. Varnice su odmah sevnule, ali brzo se i ugasile.

„Sve je počelo kad je naručio pesmu…“

“Svi smo bili na toj proslavi. Aleksandra pravi odličnu atmosferu, pa je nastao opšti haos kada je uzela mikrofon i zapevala. Nikola je u jednom trenutku prišao i naručio pesmu, koju je ona sa zadovoljstvom otpevala. On joj se posle zahvalio i tako su ušli u razgovor, koji se pretvorio u muvanje. U jednom momentu su se malo osamili i pričali, a pred kraj žurke zajedno su napustili proslavu. On mi je rekao da su završili kod nje u stanu. Kaže da je divna, normalna devojka, jako lepa i pametna. Nisam ga zapitkivao sad šta su radili, nije me ni zanimalo, ali očigledno da nisu kliknuli, čim nisu nastavili da se viđaju. Jedino mi je rekao da je to veče bilo za pamćenje, pa neka svako tumači kako mu je volja”, kaže izvor.
Inače, Nikola u „Zadruzi“ privlači veliku pažnju, ali ako zanemarimo fotografije njegovog polnog organa, koje uveliko kruže internetom, a koje je slao raznim devojkama, publika od njega očekuje pravu rijaliti priču.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET