scandal

May 14, 2018 22:00

By

Sanja Ilić nakon povratka iz Lisabona otkrio šta se dešavalo IZA KULISA Evrosonga!


Jedan deo grupe Balkanika stigao je juče u prepodnevnim časovima na aerodrom Nikola Tesla, gde su se družili sa predstavnicima medija.

Iako smo završili na 19. mestu, srpski predstavnici su nam otkrili da nisu razočarani plasmanom. Glavna tema svakako je bila to da nam Rusija na evrovizijskom takmičenju nije dala nijedan bod. Sanja Ilić, frontmen grupe Balkanika, tvrdi da se tako nešto moglo i očekivati.

“Nisam razočaran u Ruse, niti sam išta očekivao od njih. Rusija nikada ne daje bodove. Jedva smo čekali da Austrija dobije poene kako bismo iza njih mogli da razvijemo srpsku zastavu, pa smo se, eto, na taj način šalili. Dobili smo toliko pohvala za nastup, tako da mogu da budem srećan i ponosan. Stalno sam govorio da smo mi u stvari David, koji se sve vreme bori sa Golijatom”, kaže Sanja, koji o pobednici ovogodišnjeg Evrosonga nema reči hvale.

“Videli ste šta se dešava, videli ste koji model pesama i pevača pobeđuje. Model Evrosonga je takav da ako želite da budete zapaženi, morate da budete malo ili mnogo nastrani. Pevanje izraelske predstavnice ne bih baš nazvao kokodakanjem kao većina, ali šta znam. Pristali smo da uđemo u klinč sa svim tim, niko nas nije terao da učestvujemo. Smatrali smo da je važno učestvovati, da otpevamo na srpskom, predstavimo balkansku melodiju na najbolji mogući način i zaista smo dali sve od sebe”, iskren je Sanja, koji ne krije da su veliki problem ovogodišnjeg takmičenja bila ogromna finansijska sredstva.

“Smatrao sam da ćemo možda moći da imamo veći budžet, da ćemo nastup učiniti spektakularnijim što se tiče scenografije, rasvete, tehnike. Nažalost, to nije bilo moguće. Evrosong je takvo takmičenje da se apsolutno sve naplaćuje, pa su za bubnjeve koje smo tražili da nam urade tražili neverovatnih 19.000 evra. Udahnete, oni vam to naplate, izađete na scenu, to se plaća”, rekao je frontmen grupe Balkanika za Alo!, a pevač Mladen Lukić se složio s njim.

“Oduševilo me je to što ljudi obožavaju naš jezik, melodiju koja prati balkanske pesme i to što su masovno podržali naše pevanje na srpskom. Krajnje simpatično mi je bilo što su nas gotovo svi pitali da objasnimo o čemu naša pesma govori i da im prevedemo tekst na engleski”, rekao je Lukić za Alo!.

Kako se nekoliko dana spekulisalo da su Mladen i pevačica grupe Danica Krstić donedavno bili u vezi ta vest šokirala je i samog Mladena.

“Danica i ja? Zaista nije istina. Sa Danicom imam prijateljski i kolegijalni odnos, dugo se poznajemo i takve neistine zaista ne bih komentarisao. Žao mi je što se pišu takve stvari, pogotovo kada je reč o devojci koja mi je koleginica i koja i te kako ima muzičkih kvaliteta i uspeha o kojima bi se moglo pisati svaki dan. Nikakva ljubavna veza između nas nije postojala i to je sve što imam da kažem o toj temi”, kaže Mladen za Alo!

https://svet-scandal.rs/vesti/drama-na-eurosongu-pevac-balkanike-nocas-zavrsio-u-bolnici-u-lisabonu-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen