Prvi
Svet

February 28, 2023 20:45

By

Sanja Kužet progovorila o Snežani Đurišić i aferi mito: To apsolutno mogu da potvrdim…

Sanja Kužet progovorila o aferi mito 

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Sanja Kužet progovorila je o poslu, ali i o “aferi mito” koja danima trese javnu scenu. Na samom početku, jedna od najlepših dama naše javne  scene, priznala je da je uvek nasmejana i da sve probleme ostavlja kod kuće.

Pročitajte: Sanja Kužet primila loše vesti o sinu – Sve se dogodilo brzo, niko nije stigao da reaguje

Foto: ATA images

– Odlično sam, raspoložena kad god su snimanja. Osmeh je sastavni deo mog karaktera, to je jedna prirodna reakcija. Kad je čovek profesionalac, svakako, posle toliko godina rada razdvojila sam poslovno i privatno. Iako ima nekih problema, kada stanem na scenu, oni potpuno nestanu. Trudim se da ne razmišljam o stvarima koje se ne tiču posla, fokus mora uvek da bude 100 odsto – rekla je Sanja za “Blic”, a onda se osvrnula na negativne komentare i priznala da je uopšte ne dotiču.

Pročitajte: Sanja Kužet otkrila tajnu izvajanog tela – Ključ leži u ovome

Foto: ATA images

– Sve manje čitam komentare o sebi, dobila sam potvrdu od ljudi da su navikli na ono što sam ja, da su me prihvatili onakvu kakva jesam, a kod mene je sve otvoreno i iskreno. Nemam problem sa tim da li su komentari ružni, uglavnom su pozitivni i ulepšaju mi dan.

Pročitajte: Snežana Đurišić u teškom stanju – Kolega otkrio šta joj se desilo

Frizura Snežane Đurišić

ATA images

Sanja se osvrnula i na “aferu mito” i na tvrdnje takmičara Dušana Vukadinovića da je Snežana Đurišić njegovoj majki tražio pare kako bi prošao u naredni krug takmičenja

– Naravno da je ženu uzdrmalo, i svakog normalnog čoveka bi uzdrmalo to. S obzirom na to da Snežana ima karijeru i da se pokazala kao čovek mnogo puta, ne mislim da je to nju ni na koji način ugrozilo. Mi smo joj svi dali podršku, ja sam joj lično pružila podršku, smatram da je skroz kolegijalno i u redu. Apsolutno i ja mogu da potvrdim da za sve ove godine rada u Zvezdama Granda nikada nije doveden kredibilitet ovog takmičenja ni na koji način pa ni ovog puta – zaključila je Sanja.

Pročitajte: Viki Miljković širi imperiju- Prodala 50 stanova za dan, ove zvezde su pazarile kod nje FOTO

Snežana Đurišić napušta Zvezde Granda

Rajko Ristić

Snežana Đurišić juče je prvi put snimala ovu emsiju nakon čitave priče u kojoj se našla , ali je na snimanje došla tri sata pre početka, pa je novinari nisu dočekali za izjavu. Pre sedme sile došao je i Dragan Stojković Bosanac, kojeg je Vukadinović takođe upleo u ovu priču.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images