scandal

January 10, 2020 19:30

By

SANJA KUŽET SE SKINULA: Ovakvu je nismo gledali na TV-u, pokazala ČIME RASPOLAŽE i otkrila tajnu savršene FIGURE!

Zaštitno lice “Zvezda Granda” i jedna od najljepših voditeljki Sanja Kužet fantastično izgleda i u trenerci i duksu kao i u svečanim haljinama koje nosi kad je na sceni.

Lepa voditeljka je prošle godine postala majka, a veoma brzo je vratila svoju staru kilažu.

– Za moj izgled zaslužna je genetika, ali sam posle drugog porođaja shvatila da u tridest trećoj-četvrtoj, ukoliko ne povedem računa o namirnicama koje jedem, neću izgledati onako kako želim. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela.

– Nije baš da nikada ne svratim u pekaru, ali mi to više nije navika. Ne mislim da je sve to, samo po sebi loše, moja deca jedu peciva, ali vremenom vaš organizam počne drugačije da reaguje na neke stvari. Naučite i da ćete bez mnogo ugljenih hidrata lakše “izgurati” radni dan, jer znamo da od njih počne da nam se spava. Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne – rekla je Sanja za Story.

Ona se odrekla još nekih namirnica kako bi svoju liniju održavala savršenom.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-pakao-se-nastavlja-posle-operacije-desne-ruke-lekari-se-bore-breninu-ruku-lukas-u-panici-dragana-varala-eda-sa-jos-jednim-ozenjenim-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen