Svet

25 Januara, 2021 23:00

Sanja ovo NIJE ZNALA? Nikolu su starije žene PLAĆALE za s*ks?

Bivši dečko Sanje Vučić članice grupe Hurricane, Nikola Đorđević, nedavno je priznao da ga je izdržavala starija dama, ali krije da je bio žigolo.

Sanja ovo nije znala?

Nikola je dve godine radio kao žigolo, ne samo u Srbiji već i preko, sve po potrebi. Oduvek je bio visok, zgodan, sav u mišićima i žene su uživale a budu u njegovom društvu. Pristajao je na sve, njemu je novac uvek bio na prvom mestu. Daleko od toga da mu se gadilo da bude sa matorkama, on je uživao u tome i stalno se hvalio drugarima koliko ga žene plaćaju za usluge. Niko mu nije postavio to pitanje, ali sam sigurna da ne bi porekao, jer njega toga nije sramota. Mislim da je Sanja tek nakon raskida sa njim saznala te informacije, ona je jedna divna i poštena devojka, sigurno ne bi bila u vezi sa nekim ko je žigolo – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Đorđević (@nikola_djordjevicc)

Da mu nisu strana druženja sa starijim ženama Nikola je i sam priznao u rijalitiju:

Imao sam jako lep posao kod jedne žene, koja ima 48 godina i lepo me je plaćala, ali je otišla u inostranstvo, zvala me je sa njom ali nisam hteo. Ja sam vozio njen auto, ona me je hranila i bio sam njen potrčko a ona je ovako velika legenda – rekao je Đorđević.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET