Svet

27 Jula, 2020 14:00

Sanja pada u ZABORAV! Matora OTKRILA sa kim želi DETE! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora ispričala je u emisiji „Zadruga-Narod pita“ dešavanja iz svog života nakon Zadruge, dotakla se veze sa Sanjom Stanković, a onda iznela detalje koje niko nije očekivao.

SPREMNA DA KRENE DALJE!

„Ja sam sigurna da me je voleo neko ko je promenio život zbog mene, ja sam bila svesna da ulazim u vezu sa strejt devojkom. Ja i dalje patim i dalje mi je teško, ali ovaj raskid mi je doprineo da radim na svom samopouzdanju i inatu”, započela je bivša zadrugarka priču i nastavila:

„Evo, meni piše jedan Miloš, i pozdravljam ga ovim putem. Možda je baš on moj budući dečko, možda ću i ja jednog dana imati porodicu. Bitno je da je njoj i meni bilo lepo i ja sam ponosna na tu vezu. U ovoj trojci se desilo mnogo nekih stvari, nisam ni ja nju ispoštovala, kao ni ona mene, ali bitno je da smo u dobrim odnosima. Baš upravo kad je bio ovaj nemili događaj, ona se prva našla ispred moje kuće i ja to cenim… Ona nije mogla da utiče na to. Mogla je samo da se ne vidi sa njim, da je ne prati do klinike i to je to”, iskrena je bila Matora.

Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET