Star

7 Oktobra, 2020 11:36

Sanja sprema PAKLENI PLAN da rasturi vezu Matoroj i Moniki! „Volim kad me se plaše, tek ću im POMRSITI KONCE!“

Jovana Tomić Matora započela je vezu sa Monikom Horvat, ali njihova ljubav je na klimavim nogama.

Ulazi da se obračuna!

Kako STAR saznaje, pakao im tek sledi, jer će im se u rijalitiju pridružiti i Sanja Stanković. Monika je istakla nekoliko puta da se plaši Sanjinog ulaska i da smatra da to može da je poremeti jer sumnja da Matora još pati za njom, a kako stvari stoje, izgleda da je intuicija nije prevarila!

– Vidim da me u kući mnogi prizivaju da uđem, pa im tu želju možda i ispunim. Njih dve, Matora i Monika neće biti svera mog interesovanja, ali moje mišljenje će svakako čuti. Kao da sam babaroga, pa me se plaše! Ali neka, ja volim kad me se plaše. Niko se bez razloga ne plaši, da se razumemo, da je Monika sigurna u tu vezu, na mene ne bi ni pomislila. Nisu tu najčistija posla, ali polako! Nisam u rijalitiju, a mnogima sam pomrsila konce, šta li će onda biti kad budem tamo! – rekla je Sanja za STAR, a kako nam otkriva izvor, ona planira da pomrsi konce bivšoj devojci, ali i da iznese neke detalje iz njihove veze koji nisu poznati javnosti.

– Sanja nije imala nameru da uđe u rijaliti, ali kako je pominju je često, smatra da bi ipak trebalo da se nađe tamo i sama se odbrani. Sve se svodi na rekla kazala, a ni Jovana joj nije jasna. Ona je započela vezu sa Monikom, a Sanja im je glavna tema iako nije unutra. Zato je i rešila da uđe u Zadrugu i suoči se sa Matorom, nervira je što njena bivša devojka u mnogim situacijama ostaje nedorečena i što dozvoljava da se prave priče na konto njihovog rastanka. Ispada da Matora nije kriva za raskid! Sanja će ući i pred svima se suočiti sa Matorom, a ako bude trebalo, izneće i neke detalje koji nisu poznati javnosti i koje znaju samo ona i Matora. Detaljno će ispričati zašto su njih dve prekinule vezu, a isto tako planira i da iznese sve što zna o Moniki. Iako se nije raspitivala o njoj, informacije su same stigle do nje. Braniće se devojka, uvukli su je u sve to, sada će sa tim i da se nose! Sanja je znala da Matora i Žana nemaju ništa više od prijateljstva i podržala je obe kada su ulazile, ali joj smeta da je u usta uzima Monika koja je i ne poznaje! – priča nam izvor blizak Sanji!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR