sanja stanković
Svet

July 10, 2022 21:00

By

Sanja Stanković bacila oko na poznatu pevačicu, Matora će izgoreti kad bude saznala

Sanja Stanković odlučila je da stavi tačku na sedmomesečnu vezu sa muškarcem koga je vešto skrivala od očiju javnosti. U nedavnom intervjuu za Svet, nekadašnja zadrugarka otkrila je zbog čega je došlo do kraha ljubavi.

Sanja Stanković otvorila dušu

– Dečka sam našla, ali više nismo zajedno (smeh). Slobodna sam. Upravo sam završila sedmomesečnu vezu. On nije iz javnog sveta, pa ne bih mnogo da ga mešam u sve to. Očigledno da kad nekog voliš i kad mu se posvetiš maksimalno i poštuješ ga – to opet nije dovoljno… Eto, ne bih tu više dužila – kaže Sanja i otkriva da li postoji šansa za pomirenje:

Pročitajte: Sanja Stanković iznela PRLJAV VEŠ o CARU! Neću da budem pored onog ko me maltretira, TUČE i ponižava!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

– Pa ne kažem da ne postoji, ali sada smo u takvoj situaciji. Mi se jako volimo, i on mene i ja njega. Ali neke stvari su komplikovane. Mnogo toga bih imala da kažem po pitanju naše veze, ali ne želim da to bude javno, on nije deo svega ovoga i poštujem njegovu privatnost – kaže bivša zagrugarka i otkriva sa kojom našom pevačicom bi mogla da uplovi u emotivnu vezu.

Pročitajte: Sanja Stanković pokopala Minu i Cara! Ovo joj neće OPROSTITI!

sanja stanković

Rajko Ristić

Milica je super lik, ja nju baš gotivim. Iskreno ja nisam videla da je ona sa nekom devojkom u vezi, čula sam da se to priča, ali ništa nisam videla. Što se mene tiče, ja bih bila sa njom. Ona je lepa, uspešna, pametna, šta više poželeti – rekla je Sanja Stanković kroz smeh.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić