sanja stanković besna
Svet

13 децембра, 2021 20:00

Sanja Stanković besna: „Bačena mi je VLAŠKA MAGIJA, saznaću kome SMETAM!”

Sanja Stanković je pod vlaškom magijom! Rijaliti zvezda nedavno je posetila jednu Vlajnu koja se bavi mađijanjem, koja joj je otkrila da je na nju bačena kletva i da joj je rađeno da propadne u svakom smislu.

Sanja Stanković besna!

Ja sam iz vlaškog kraja, verujem u te stvari, ali nisam mislila da nekom mogu sad da smetam do te mere. Uvek osetim kad mi neko nešto radi. Vodim svoj život kako znam, nikog ne ugrožavam. Nedavno sam bila kod jedne Vlajne, po preporuci. Rečeno mi je da mi je vračano preko kreveta. Da nemam sreće u ljubavi, da u vezama uvek imam probleme, jednostavno, da budem nesrećna. Plus, na sve to, vučem neko prokletstvo od ranije, koje mora da mi se skida, ali proces traje malo duže. Uskoro bi trebalo da odem u Bosnu kod jednog vidovnjaka koji sve pogađa, i šta je rađeno, ali i ko je nešto vračao ili loše uradio, tako da će mi neke stvari biti mnogo jasnije, a tom ko je krenuo vradžbinama na mene neće biti dobro –  kaže Sanja za Svet, kojoj nije prvi put da se susreće sa magijama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Kad sam krenula u prvu godinu srednje škole, brzo sam se razbolela. Zvanična dijagnoza je bila da je u pitanju mononukleoza. Mesec dana sam ležala u bolnici, a nikakvog napredka nije bilo. Onda je moja mama otišla kod jedne žene koja joj je rekla da mi je neko davao živu da pijem ili da jedem. To je jako opasno, ako se ne otkirje, čovek može i da umre. Onda je ta žena nešto bajala na mojoj majici i rekla je mami da mi je odmah obuče. I ako posle toga budem povraćala, znači da je uspela da me spapse, da to izbacujem iz sebe. Tako je i bilo. Ja sam dušu ispustila. Posle toga, kao da ništa nije bilo. Vratio mi se apetiti, brzo sam se oporavila – zaključila je Stankovićeva.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ