Počinilac masakra
Scandal

13 марта, 2022 21:00

Raskid nakon 6 meseci romanse!? Sanja Vučić ostavila slavnog sportistu, ovo je razlog?

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, članica grupe Hurricane Sanja Vučić stavila je tačku na vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom! Naime, nakon što se neko vreme nisu ni čuli, ni videli, Sanja je predložila da se raziđu u miru jer nikakvih problema osim neviđanja nisu ni imali.

– Njh dvoje su se složili da je bolje da naprave pauzu, pa da kasnije vide na čemu su – započinje naš izvor i dodaje:

– Međutim, sada kad svi vide da je Sanja slobodna i da više nema momka, sigurno će svi da navale na nju. Verujemo da neće ostati sama jer ona inače ima udvarače, a tek sad će da se ohrabre mnogi – objasnio je naš izvor.

Podsećanja radi, španski fudbaler i Sanja upoznali su se na jednom splavu.

Njih su spojili zajednički prijatelji i imali su finu avanturu koja je prerasla u vezi, ali kada se Nemanja vratio u Španiju, Sanja nije mogla zbog obaveza da ga posećuje i razdvojenost, te izostanak seksa zbog daljine učinili su svoje. Uglavnom, Sanja je sada slobodna, svakako videće se sa Nemanjom kada on dođe u Srbiju krajem marta, ali samo pod uslovom da je do tada ne ćapi neki udvarač.

Pročitajte: „Naslednik Milija je predosetio da će dobiti SEKU“: Jelena Kostov za SVET iskreno govori o trudnoći i braku! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Ata images