Anastasija čeka papire u Španiji
Svet

February 27, 2023 20:45

By

Život je nepredvidiv, tu više nema ni emocija, ni ljubavi: Umesto Gudelja izabrala njega… FOTO

Sanja Vučić ima novu ljubav, Gudelj je prošlost

Sanja Vučić konačno je pronašla dasu po svojoj meri i odlučila da ga predstavi javnosti u punom sjaju… Ona se na jednom događaju pojavila ruku pod ruku sa novim dečkom Nenadom iz Novog Sada, inače vlasnikom jednog popularnog noćnog kluba.

Pročitajte: Zablistala u belom – Sanja Vučić osmehom otkrila najlepše vesti FOTO

paparazzo lov screenshot

– Sanja je najzad srećna uz muškarca koji je razume, podržava i koji može da je isprati u svemu. On kroz svoj posao poznaje estradu, mnogo pevača je nastupalo kod njega, pa nema predrasude kada je šoubiznis u pitanju. Njemu su se nabacivale i njene koleginice, ali jedino mu je Sanja zapala za oko. Baš se vole, lepo funkiconišu, samo da tako potraje.

Pročitajte: Nagađalo se i šuškalo, a sada je stigla i zvanična potvrda – Sanja Vučić uhvaćena sa novim dečkom (foto)

Rajko Ristić

– Na estradi su ljudi jako sujetni i surovi, za čas krenu razne priče, a svedoci smo da je mnogo veza puklo baš zbog pritiska i tračeva koji su namerno plasirani. Evo, već pokušavaju da je povežu sa bivšim dečkom Nikolom Đorđevićem, pa spominju kako je majka i sestra Nemanje Gudelj žele za snajku, ali džaba im je –  kaže naš izvor piše naš NOVI SVET.

Pročitajte: Sve joj ide naopako – Sanja Vučić pukla, nije joj do života

Trudna Sanja Vučić

Foto: Instagram

Možda mlada Sanja Vučić nije imala sreću u ljubavi sa Nemanjom ali Tasa sigurno da. Iako im u vezi cvetaju ruže, Ceca Ražnatović ne žuri da uda ćerku i ne meša se mnogo u njen život. Kako kaže, to što je u srećnoj vezi ne mora ništa da znači jer je već bila u vezi od pet godina, pa se to nije završilo brakom.

Pročitajte: Potresi u porodici Ražnatović – Anastasija planira svadbu i preseljenje, svekrva rekla NE

Rajko Ristić

– Život je nepredvidiv. Ja ništa ne planiram na duge staze. Nek se stvari odvijaju kako treba. Postoji ona narodna Počni da planiraš nadugačko, pa da zasmeješ Boga. Videćemo, nek su oni živi i zdravi, oni se mnogo vole, mnogo im je lepo, godinu dana su u vezi i ne treba ništa prejudicirati. Nek sve ide svojim tokom – kaže Ceca koja isto tako ne planira ni svoj privatni život. Mnogi kažu da je postavila visoke kriterijume, pa je zato sama, ali ona se sa tim ne slaže.

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili – Beba na putu, sprema se gala svadba

fotografija Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

– Šta znače kriterijumi kada su emocije u pitanju? Kad se sa nekim desi hemija, tu se ne bira. Ako planski nešto radimo, to je racionalno, tu više nema, ni emocija, ni ljubavi. Čovek ljubav ne može da planira. Ako se desi, desi, ako ne, bože moj, život ide dalje.

Na priče da svi misle da Ceca traži uspešnog muškarca koji može da joj parira i da joj mnogi zato ne smeju da priđu, ona kaže:

– Mene interesuju samo emocije, ja sam dovoljno uspešna za oboje, ja na patim od tih stvari. Ponašam se kao sav normalan svet.

AUTOR: Svet časopis

FOTO: ATA images