Izjava Jelene Karleuše
Svet

December 9, 2022 15:45

By

Ne poštuješ majku svoje dece, ti si tužni bednik: Karleuša otvorenim saopštenjem sledila javnost FOTO

Saopštenje Jelene Karleuše odjeknulo u javnosti, kome se obraća diva

Često ističući da žene u Srbiji nisu dovoljno zaštićenje, uključujući i nju samu, Jelenina potreba da se oglasi na ovu temu jača je i od zdravog razuma. Danas, na svom Instagramu iskoristila se svoj veliki uticaj i pozabavila se nepresušnom temom odnosa muškarca i žene. Ona je ovim putem želela da stane na kraj svim negativnim aspektima koje nosi današnje vaspitanje mališana aludirajući na to daje muškarac dužan da poštuje majku svoje dece…

Pročitajte: Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarc – Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO

Nastup Jelene Karleuše

Rajko Ristić

– Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu možemo da vidimo kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene, ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja – navela je pop diva u svvom pismo a potom nastavila:

Pročitajte: Tajna je u njemu – Jelena Karleuša svakodnevno jede ovo tradicionalno jelo zbog kog ima savršen izgled

– Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu. Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu porazio je sam sebe.

Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama – zaključuje naša pop diva koja je ponovo svojim obraćanjem podigla javnost na noge.

Pročitajte: Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarca – Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO

stajling jelene karleuše

Foto: Rajko Ristić

u jednom velikom intervjuu za magazin „Story“ otkrila je da je nikada nijedan muškarac nije zaštitio od verbalnih napada, uključujući i njenog supruga Duška Tošića s kojim je u procesu razvoda.

– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me vređali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživaljavala samo od žena. I hvala im na tome. Mi kao društvo potenciramo borbu protiv nasilja nad ženama. Pa zašto se to ne primenjuje i kad je reč o meni – rekla je Jelena i dodala:

Pročitajte: Prisno – Karleuša u društvu starijeg muškarca a on je pribio uz sebe. Ubedljivo je bolji frajer od Tošića (foto)

Foto: Insatgram Screenshot

– Ko preživi ono što sam ja, ne oseća više ni bol, ni udarce, ni poniženja, ni tugu… Oseća samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost – bila je iskrena Jelena u intervjuju za pomenuti časopis, govoreći pritom da se za svoju porodicu i decu bori kao lav što je do sada dokazala nebrojeno mnogo puta.

Da li ova poruka putem Instagrama ima neko skriveno značenje i da li je upućena njen još uvek zakonitom suprugu, niko ne zna….

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images