SARA JOVANOVIĆ
Svet

May 18, 2022 12:00

By

Sara Jo zbog zgodnog Slovenca postala drugačija: Radikalna promena zbog ljubavi o kojoj bruje društvene mreže (FOTO)

Izgled Sare Jo mnoge je oduševio…

Prelepa pevačica Sara Jo otkako je u vezi sa zgodnim Slovencem potpuno se izmenila. Promenila je svoj imidž i stil a čini se da talentovani Žiga u potpunosti uživa u svemu što njegova devojka prezentuje.

Izgled Sare Jo – Ljubav je unela radikalne promene u njen život

Nakon dve i po godine od raskida sa Milkom Babićem, Sara Jo je uplovila u novu romansu sa Žigom Sotlarom, plesačem i koreografom iz Slovenije. Njihov odnos ranije je bio zasnovan samo na poslovnom nivou, da bi se na kraju rodila ljubav. Sara je sa Sotlarom sarađivala već dugi niz godina, a navodno je njihov poslovni i prijateljski odnos prerastao u ljubavni i to, sasvim, spontano.

Pročitajte: Sara Jo MAZNULA zgodnog Slovenca! Za njim UZDIŠU srpske zvezde!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

To je, kako je ranije pisao “Story“, potvrdila i sama pevačica.

Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan – rekla je Sara na jednom događaju, prenosi pomenuti medij.

Osim toga što uživa u ljubavi i što je pored karijere sada ispunjena, čini se da je mladi Sovenac zadužen i za njen izgled. Ne mislimo da joj je on stilista, apsolutno ne, već da je toliko zaljubljena da koristi svaku priliku kako bi ga iznova osvajala. O njihovoj savršenoj romansi nedavno je posvedočio i video sa putovanja gde su provodili zajedničko vreme i uživali u poljupcima i zagrljajima.

Pročitajte: Sara Jo i Zorja podržale Konstraktu a Neda Ukraden se ponovo obrukala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Izgled Sare Jo – Slovenac Sotlar pazi i mazi pevačicu, ona blista

Otkako se ošišala na paž i ofarbala krajeve, Sara Jo privlači pažnju svim svojim novim modnim stilovima koje objavi na Instagram. Poslednja objava gde pozira u sakou tigrastog dezena i sa frizurom u stilu pedestih, naišla je na veliko oduševljenje. Osim toga što je od slatkog devojčurka postala prava žena, ona je inspiracija i mnogim damama koje prate njene promene ali i privatan život putem društvenih mreža. Tako su mnogi i došli do zaključka da je Sara Joj potpuno druga osoba otkako je uplivala u vezu sa Žigom.

Pročitajte: Dugo se krili od javnosti! Sara Jo konačno pokazala dečka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Ljubav je svakako jedna od važnijih stavki u našem životu, koja nas ili vine u visine ili spusti na dno. Čini se da je Sara na sedmom nebu a o tome svedoči i njen sjaj u ičima na skoro svakoj fotografiji koju plasira.

Šta vi mislite?

Da li vam se dopada imidž Sare Jo?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / ATA images