Svet

23 Marta, 2021 17:00

Saradnik priznao: „Zbog Dušana sam UMALO UMRO, Tanja mi je SPASILA život”

Sudski proces između Tanje Savić i Dušana Jovančevića počeo je prošle nedelje u Australiji, a ona je sudu priložila više od 3.000 dokumenata, među kojima su i dokazi ko je u tom braku i kako brinuo o deci, ko je radio i zarađivao.

Tanja spasila život saradniku!

Ona lako može da dokaže i da je Dušan koristio opijate, što je javno i priznala u jednoj emisiji, ali ne znam da li je taj argument već potegla na sudu ili čeka rasplet – kaže Tanjina drugarica za SVET i dodaje da bi joj neki ljudi čak pomogli svojim sveočenjem jer je vole i cene.

Znam za bivšeg saradnika kojem je Tanja spasla život u svom stanu kada je uzeo kokain od čega mu je pozlilo. Taj čovek je pokušao da joj otvori oči jer je znao čime se Dušan bavi, govorio joj je da ne treba da trpi zlostavljanje i da se na vreme skloni se iz te priče, dok nije pukla psihički i uništila karijeru, ali ona nije htela da vidi istinu. Zato je polako ostala bez svih prijatelja i saradnika. Ipak, niko joj ne zamera i svi bi joj sada pomogli, ako zatraži jer znaju da je jako dobar čovek – zaključila je drugarica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ / BOJAN VUKOVIĆ