saradnja Cece Marine i Fute svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 17:00

By

Tajna čuvana 30 godina sada je isplivala: Ceca Ražnatović Marini i Futi ovo NIJE OPROSTILA?

Saradnja Cece Marine i Fute bila je odlična ali se diva ipak naljutila jednom prilikom

Marina Tucaković iza sebe je ostavila bezbroj hitova, a među njenim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima bila je i Ceca Ražnatović. Saradnja Cece Marine i Fute bila je odlična ali je kompozitor Aleksandar Radulović Futa, nedavno u podkastu “Telegrafa” otkrio da se popularna pevačica jednom prilikom i naljutila na njih.

Saradnja Cece Marine i Fute – Bili su savršen tandem 

Na pitanje koliko često je uspešni tandem dolazio u situaciju da im pevači dođu i kažu “ovom ste dali bolju pesmu nego meni” Futa je odgovorio:

Pročitajte Futa životu dao drugu šansu – Ova žena je posle Marinine smrti ušla u njegov život i sve promenila

– Dešavalo se bezbroj puta, više se i ne sećam. Na primer, Ceca je bila ljuta kada je čula “Pitaju me u mom kraju”, pesmu koju je snimila Dragana Mirković. Ali je čula gotov snimak.

saradnja Cece Marine i Fute svet novine svet portal

Ata images

– Kaže: “To je za mene”. Rekli smo: “Nije to za tebe, već je snimljeno, štampa se.” Pitala je da li može nekako da se promeni, odgovorili smo da ne može nikako. Gde da otmem ženi pesmu, to je bila jedna od udarnih…

– Pevači valjda uvek misle da je cveće u tuđem dvorištu lepše – dodao je kompozitor objasnivši samo osmehom da je saradnja Cece Marine i Fute uvek bila vrhunska.

Saradnja Cece Marine i Fute oduvek je bila na nivou 

Naime, Ceca i Futa su udružili snage zbog snimanja duetske pesme “Ne računaj na mene”, koju je pevačica objavila sa koleginicom Majom Berović. Inače, Ceca je ranije ovu pesmu izvodila sa pevačicom Mirom Škorić. U spotu su snimljeni kadrovi iz studija, na kojima se vidi i Futa koji je sve vreme bio tu sa njima.

Inače, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović snimila je naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom.

saradnja Cece Marine i Fute svet novine svet portal

Rajko Ristić

Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

– Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” – napisala je Ceca nedavno.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images / Rajko Ristić