Svet

7 марта, 2022 09:00

Saša Matić progovorio o sukobu sa bratom Dejanom! Roditelji su od njih tražili samo jednu stvar!

Godinama unazad odnos braće Matić intrigira javnost. Iako se poštuju i vole, između njih dvojice bliskost ne postoji, ili je bar u javnosti ne pokazuju. Medijska podrška i ovoga puta je izostala. Saša Matić izdao je novi album, a među kolegama i prijateljima, koji su ga podržali javno nije se našlo ime njegovog brata.

Iako su izvori tvrdili da su sve dugogodišnje nesuglasice braća ipak ostavila iza sebe, a da je Dejan bratu tokom pandemije korona virusa pružio ruku pomirenja, koju je Saša rado prihvatio, sve je iznenadilo odsustvo podrške bratu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Matic (@dejanmaticofficial)

Međutim, gostujući nedavno u emisiji „Realna priča“ Saša je bratu odao priznanje i time otkrio da među njima nikada nije bilo zle krvi.

– Roditelji su nas usmerili da pre svega budemo časni i pošteni ljudi – ispričao je da su obojica pošteni ljudi, a onda istakao:

– Za moj ukus, Dejan bolje peva od mene – rekao je Sale ne ulazivši dalje u temu odnosa sa bratom, jer je svojevremeno istakao da mu je to jedna od tema o kojoj zaista nerado govori u medijima.

PROČITAJTE: Otkrivamo sve detalje sa venčanja Lukasovog sina: Ko su bili gosti, ko se rasipao novcem, koja žena je bila najveselija… (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN