Saša Mirković
Scandal

November 14, 2021 09:00

By

Saša Mirković od tik-tokerke pravi muzičku zvezdu! Mara Carica snimila prvi singl!

Poznati TV, filmski i muzički producent Saša Mirković odlučio je da lansira novu zvezdu.

Saša Mirković lansira novu zvezdu!

U pitanju je tik-tokerka Mara Carica koja na Tik-Toku ima više od 300.000 pratilaca i veoma je popularna, a uz to je talentovana i za muziku. Zbog toga je Saša i došao na ideju da započne saradnju sa Marom i pomogne joj da osvoji i muzičku scenu. Ona je u subotu snimila svoj prvi singl i spot, a autor numere je Saško Nikolić koji potpisuje veliki broj hitova naših poznatih zvezda. Produkciju potpisuje Hype Production i to će biti jedno od njihovih prvih izdanja, a poznato je da čega god da se Mirković lati, vrlo brzo postaje popularno i osvaja publiku, te se isto očekuje i sa prvom Marinom pesmom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M A R I J A P E T R O V I C (@maracarica_)

Pesma govori o ljubavi dvoje ljudi, tačnije o mojoj ljubavi sa jednim momkom. Ljubav nas okružuje, sve nas ispunjava i svuda je ima, tako da verujem da u mojoj pesmi svi mogu da se pronađu – rekla je Mara i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M A R I J A P E T R O V I C (@maracarica_)

Inače se bavim tik-tokom, ali volim i da pevam. Međutim, nisam ni sanjala da ću dobiti priliku da stvaram muzičku karijeru, pa sam sada zaista srećna i zahvalna. Ukazala mi se prilika koja nije zezanje, ovo što radim zaista je ozbiljno i akcenat je na kvalitetu. Zbog toga i verujem da će se pesma mnogima dopasti već na prvo slušanje. Naravno, ja ću dati sve od sebe i potrudiću se da razbijem predrasude o tik-tokerima. Dokazaću publici da i jedna tik-tokerka može da postane muzička zvezda – poručila je Mara na samom početku svoje muzičke karijere.

FOTO: PRINTSCREEN