Scandal

15 Januara, 2022 11:45

Saša Mirković poručio: Lukasa obožava cela Evropa, zato će pobediti!

Ovogodišnji 66. po redu Evrosong održaće se početkom maja u Torinu, a 36 izvođača iz Srbije takmičiće se na festivalu Pesma za Evroviziju ’22, na kojem će se birati srpski predstavnik.

Saša Mirković

ATA/IMAGES

Osim mladih i neafirmisanih pevača, na listi su se našle i bivše Zvezde Granda, poput Dušana Svilara, Zorje Pajić, dobro poznatih imena poput Goce Tržan, Anđeline, Sare Jo, ali i najveća muška regionalna zvezda Aca Lukas.

O svojim očekivanjima na festivalu Pesma za Evroviziju ’22 za „Alo“ progovorio je i estradni menadžer i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković.

Ceo Lukasov tim se trenutno bavi doradom pesme „Oskar“. Snimanje spota je završeno, radimo modulacije. I dalje imamo pravo da dorađujemo pesmu, tako da će dobiti neki moderni stil – rekao je Mirković, koji ne krije uverenje da će upravo Aca biti najpre naš predstavnik, a onda i pobednik ovogodišnjeg Evrosonga.

ACA LUKAS

ATA/IMAGES

 Ne sumnjam da će Lukas pobediti najpre na ovom takmičenju, a onda i na Evroviziji. On ima ozbiljnu karijeru iza sebe i publiku u čitavom svetu. Uveren sam da će dijaspora glasati za njega. Predstavnik Srbije mora biti neko ko može dosta da uradi za svoju zemlju. Kao jedini čovek koji je s Marijom Šerifović doveo Evroviziju u Beograd, mogu reći da sam siguran da Lukas može ponoviti taj uspeh. Ne sumnjam da će publika prepoznati vrednost pesme, karijere, kao i uložen trud celog tima. Uveren sam da će ovo biti antologijska pesma kojom će, kako sam naziv kaže, Lukas dobiti Oskara za sve što je do sada uradio – poručio je Saša za Alo! Mirković i dodao da mu je drago što se ovog puta prijavilo dosta mladih izvođača.

Pročitajte: Posle vruće akcije sa Mihićem! Deniz pala na Mikija!

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: "Alo"

FOTO: ATA/IMAGES