Žiri Zvezda Granda svet portal svet
Svet

February 20, 2023 18:21

By

Poznati menadžer potvrdio da u Zvezdama Granda traže novac za prolazak: Ovaj član žirija je zbog toga i otišao

Saša Mirković tvrdi da u Zvezdama Granda od takmičara traže novac

Kada se juče u medijim pojavila vest da je Dušanu Vukadinoviću,  jednom od bivših takmičara Zvezda Granda, tražen novac kako bi prošao dalje, te da je isti od njegove majke tražila niko drugi do Snežana Đurišić, svi su ostali potpuno zatečeni.

Pročitajte: Najgori mogući scenario – Karleuša otkrila šta će se desiti za Zvezdama Granda

Printscreen

Iako većina ljudi nije poverovala u priču mladog Vukadinovića, Saša Mirković, poznati menadžer i producent u potpunosti veruje ovom pevaču, što je potvrdio i na svom Instagram profilu.

– Apsolutno tačno! Ovo je pravi razlog zašto je Aca Lukas izašao iz žirija Zvezda Granda. Pre nekoliko godina je utvrdio da se deci traži novac i napustio je žiri i posvađao se oko toga sa Popovićem – napisao je Saša Mirković.

Pročitajte: Strašne optužbe na račun Snežane Đurišić – Takmičar Zvezda Granda opisao kako je pevačica od njegove majke tražila novac

Međutim, Saša Popović tvrdi da je nesitina sve ono što je Mirković izneo.

– Aca Lukas je iz Zvezda Granda otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su Zvezde Granda takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu – rekao je Saša.

Pročitajte: Udarac tamo gde najviše boli – Snežana Đurišić Zlatu ujela za srce pomenuvši joj decu 

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

Ata images

Snežana Đurišić je na optužbe da je tražila mito odgovorila tužbom, a za medije je demantovala navode Vukadinovića.

– Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića – rekla je Đurišićka.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, PRINTSCREEN