Sasa Popovic
Scandal

12 јануара, 2022 14:03

Saša Popović brutalno iskren! Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti!

Iako ne voli da se meša u tuđ život Saša Popović je priznao kakvo mišljenje je stekao o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića. Oni su sa decom, 2019. godine, neko vreme proveli u Opatiji u gostima kod Saše i Suzane Jovanović, a plovili su i njegovom jahtom.

Saša Popović brutalno iskren!

Bili su zajedno sa decom kod nas na jahti, i svi su se lepo slagali. Sve je OK! – rekao je tada Saša za SCANDAL i dodao da o razvodu nema ni govora:

Ne, oni su lepa i skladna porodica. Ne znam da li devojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga.

Jelena_Karleuša

ATA Images

Inače, Karleuša je nedavno, posle proslave godišnjice braka, objasnila kako vidi svoju zajednicu sa Duškom:

Kada su ljudi i u dobru i u zlu tu, kada želiš život da daš za nekoga, e to je onda prava stvar. A, onaj na kog se ložiš na Instagramu, što je dobar dasa, ti ne želiš život da daš za njega. Daš mu možda nešto, ali ne sve. A ovo je ipak neko za koga bih dala život –  rekla je Karleuša, a budući da želi da sačuva brak očito je da i dalje isto misli.

PROČITAJTE I… Ovo je razlog što je Jelena Karleuša PRECRTALA Sonju Vuksanović!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ