Scandal

6 Septembra, 2020 13:24

Saša Popović DOVEO POJAČANJE u „Grand“! Radio sa CECOM, BRENOM, ANOM…

Muzički producent Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje Grand produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo velikog muzičkog spektala „Zvezde granda“ i radiće na razvoju mladih talenata.

Svi će ga oslovljavati sa „Mili direktore“!

Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda a u novi ciklus „Zvezda granda“ donosi veliku novinu – vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom prestižnom nadmetanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde a u narednom periodu radiće i na razvoju online platforme, pod okriljem United Media, koja će okupiti sve talente iz regiona, bez obzira na žanr muzike kojim se bave.
„Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred!, ističe Mili dodajući da je zajednički cilj da se Grand produkcija podigne na jedan viši nivo.
„Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u Grand, i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu“, kaže kreativni direktor Granda Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL, PROMO, INSTAGRAM