Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 20:45

By

Neke reči i dela se ne praštaju: Njemu Saša Popović nikada neće pružiti ruku pomirenja

Saša Popović i Miroslav Ilić nisu u prijateljskim odnosima više od dve decenije

Saša Popović priznao je da već 24 godine ne komunicira sa pevačem Miroslavom Ilićem. Popović je uspeo da održi dobre odnose sa svima na estradi, osim sa Ilićem. Iako ceni Ilićev rad, komunikacija između njih je prekinuta još 2000. godine.

Saša Popović i Miroslav Ilić svet novine svet portal

Ata images

Saša Popović i Miroslav Ilić ne pričaju više od 20 godina

Popović je jedna od najpoznatijih ličnosti na estradi, a njegova svađa sa Ilićem traje više od dve decenije. Kreativni direktor “Granda” je svojevremeno govorio na tu temu.

“Ne postoji niko. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 24 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u ‘Zvezdama Granda’”, izjavio je Popović.

Saša Popović i Miroslav Ilić dugo nisu u prijateljskim odnosima, a pevač ne krije da je uspešna saradnja, koju su imali pod okriljem Rake Đokića, prekinuta na njegovu inicijativu, a u intervjuu za Una televiziju, prvi put je ispričao kako je do toga došlo.

Saša Popović i Miroslav Ilić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

“Sa Rakom Đokićem sam sjajno sarađivao šest godina, do 1986. Ne znam, možda će zvučati prepotentno, ali neka mi neko nabroji pevače koji su imali šest uzastopnih uspešnih jugoslovenskih turneja”, rekao je Miroslav.

Pročitajte Iz garsonjere se preselio u nju – Saša Popović više ne krije kako izgleda njegova luksuzna vila FOTO

Iako ga je, priznao je, beogradska čaršija ogovarala što je za menadžera izabrao Raku, on se nije obzairao.

Saša Popović i Miroslav Ilić svet novine svet portal

Ata images

“Meni je uvek bio važniji sadržaj, nego forma. Svidela mi se njegova energija, upornost, kreativnost. U njemu sam prepoznao čoveka kome mogu da poverim karijeru. Jednog dana me je pitao da li bi mi smetalo da proširimo saradnju na Slatki greh. Ako kažem – ne, on će se složiti. Pristao sam bez problema.”

“Za mene je to bio izazov. Zanimalo me je kako će izgledati spoj popularnog izvođača koji nosi mirnu eleganciju i cirkusa. Međutim, taj cirkus je vremenom prerastao u jednu nenormalnu ambiciju koja se meni nije sviđala. Neću da ulazim u detalje, ali mogu reći da je moje nezadovoljstvo eksplodiralo kada sam shvatio da je u osnovi priče alavost prema novcu. Ja to nikada nisam želeo. Hteo sam samo da budem uspešan pevač i ravnopravan kolega sa svima.”

Saša Popović i Miroslav Ilić svet novine svet portal

Ata images

Na konstataciju voditelja da Saša Popović o njemu uvek govori lepo, Miroslav Ilić je odgovorio:

“Iskreno, Saša Popović ima manje veze sa onim što se desilo nego njegova u to vreme životna saputnica.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images