Sasa Popovic
Scandal

20 Novembra, 2021 09:00

Saša Popović i Sanja Kužet opet u KLINČU! Popoviće se zakačio za njene muževe, ona mu odbrusila!

Nesvakidašnja situacija i rasprava između Saše Popovića i Sanje Kužet dogodila se u emisiji. Sve je krenulo od Popovićeve konstatacije da voditeljka odlilčno izgleda i da joj je lepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše i sa novim kreatorima.

Saša Popović i Sanja Kužet opet u KLINČU!

Ti stalno imaš nekog drugog – dobacio je Popović, ali se voditeljka nije „upecala“ na njegovu provokaciju, već je odgovorila da ima ukupno pet saradnika.

Ove godine je počela da šara – nadovezala se Bekuta, a zatim je ceo žiri počeo da peva stihove „Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam“.

To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? – pitao je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

Što sam šarala – šarala – dobacila je Ceca, a Popović je objasnio da se šalio i da je ona majka dvoje dece, da je u srećnom braku, ali je ponovo pokušao da je „pecne“.

Sanja Kužet vikala na Bosanca

Trenutno je u drugom braku, pa sad videćemo kako će se razvija situacija – ubacio je „žišku“, ali mu je lepa voditeljka odbrusila.

Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi.

Međutim, Saša se tu nije zaustavio.

Znaš kako ja to gledam. Prvi muž, prvo dete, drugi muž, drugo dete, e ako bude treće dete… – počeo je da objašnjava, ali mu je tonac isključio bubicu.

Isključen si, nema te! Je l’ vi nešto odavde čujete? Kako ono beše 1:0 za mene? – ironično i pobednički je odbrusila voditeljka, a članovi žirija stali su na njenu stranu.

Kako te rastavila na proste činioce, rešila te, e moj Popoviću. Ovo je trica, nula bodova – dobacili su Marija i Bosanac.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ