Scandal

July 17, 2021 20:00

By

SCANDAL intervju! Saša Popović: „Karleuša ima DIVNU porodicu! Deca OBOŽAVAJU nju i Duška”

Samo za SCANDAL! Saša Popović sumirao je utiske nakon finala Zvezda Granda!

– Kad uzmemo u obzir da je ovo bila dupla sezona, dva u jedan, ja sam prezadovoljan sa više aspekata. Prva stvar je što smo dobili kvalitetne kandidate, što je gledanost prevelika, ali i što posle 17 godina koliko traju Zvezde Granda, imamo gledanost kao i pre deset godina. To samo znači da ljudi vole da nas gledaju i da treba da nastavimo još bolje da radimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Kakvi su planovi za sledeću sezonu?

– Slični kao i za sve ove sezone, sada radimo online audicije. Neverovatna stvar koliko se kandidata prijavilo. Dobio sam za deset dana preko dve hiljade prijava. Moje leto u Opatiji proći će u pregledavanju snimaka, a audicija traje još mesec dana.

Pregledaćeš ih do zime?

– Izgleda da će tako biti. (smeh) Moram da naglasim da pravimo spektakularnu scenografiju, mislim da je to najlepša scenografija za svih ovih 17 godina koliko radimo. Ulažu se velika sredstva u taj novi dizajn i novu sezonu. Sada sedim u Opatiji, razmišljam, imam i nove ideje oko pravila. Svake godine mora nešto da se promeni i da se ubacuje nešto novo. Ja pratim strana takmičenja i oni se ne menjaju, ali naš narod voli da se menjamo. Ranije smo menjali žiri, pa smo imali standardni žiri, bila je slepa audicija, pa tajanstveni… Biće noviteta i iznenađenja svakako.

A žiri ostaje isti?

– Ostaje ako neko ne otkaže i predomisli se, ali ne verujem da će to da se desi jer ta stolica puno vredi.

Šta misliš, ko bi od njih prvi odustao?

– Nisam razmišljao o tome, vidim da im je dobro i u principu me svako od njih pitao da li ostaje i sledeće godine.
Boje se, puno košta stolica!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jesi li zavoleo Karleušu?

– Pa dobro, Karleuša, ja nju nikad nisam ni mrzeo. Da bi nekog zavoleo, moraš da ga ne voliš. Ja nju znam od njene 17. Godine i preko Divne. Divna je bila prvi voditelj u Grandu. Pre desetak godina smo imali neke različite stavove, ali je prva bila u mojoj produkciji kada sam otvorio Grand. Hvala joj na tome. Možda smo imali neke različite stavove, ona je s nama od 2015. Sedma godina kako je tu, za sedam godina zavoliš i neprijatelja.

Kakva je ona kao osoba?

– Meni je super. Danas sam bio u jednom tržnom centru u Rijeci, svi gledaju Zvezde Granda i kažu mi Saša, morate da kažete onoj Karleuši da ne može onako da se ponaša, pa šta ona misli! Kakav je to način?! I ja kažem OK, izbacićemo je sledeće sezone, a one: Ne, ni slučajno nemojte da je izbacujete! To znači da ona ima veliki uticaj i trag!

Jel preterala malo s Vanjom Knežević?

– Mislim da nije. Ona je nju najviše podržavala i upozorila je za stajling. Ja sam je pustio neka četiri kruga i narod je video koliko je nju JK podržavala, ali je onda došlo do onoga do čega je došlo. Prva malo jača kritika i ona se pobunila. Mada komentari zaista utiču i na porodice kandidata, i na njih, i na njihove fanove, to je fakat.

Saša Popović o braku Jelene i Duška!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jesi li upoznao Duška Tošića?

– Bili su zajedno s decom kod nas na jahti i lepo su se slagali svi, sve je OK!

Nije bilo priče o razvodu?

– Ne oni su lepa i skladna porodica. Ne znam da li one devojčice više vole mamu ili tatu, sve mi je to nekako izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga.

Jesi očekivao da će se Marija i Jelena pomiriti nakon slučaja s Vanjom?

– Ma naravno, gde njih dve da se ne pomire, pa kako?! One su kao nokat i prst. Imali smo tada pauzu u snimanju i kad smo nastavili snimanje, njih dve su se prve izljubile i nastavili smo dalje. To je veličina ovog žirija. U toku snimanja niko ne može da predvidi šta će da bude i kako će ko da reaguje, ali kad posle sednu na pauzu, sve je normalno, kao da se ništa nije desilo.

Jel Bosanac zaista toliko zadrt?

– Ma nije! On je nekad krivo nasađen, ali on toliko ima šarma i toliko je duhovit. On je kralj, pogotovo nas zasmejava na pauzama, to je umiranje od smeha.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

A kakav je Mili?

– On je došao na pola sezone, jedva sam nekako uspeo da ga ubacim i da mu dam funkciju u trenutku kad smo nastavili sezonu koja je bila zaustavljena koronom. Ja s njim nemam problem, ali dolazi do sukoba između njega i JK, i Marije, i Đorđa Davida…

Jesi li razmišljao da smeniš?

– Ne mogu ja to da radim, njega su vlasnici postavili. Njegov zadatak je da spremi pesme za pobednika i sad mi je lakše jer ja to više ne radim. Žika i ja smo to radili godinama! Radili smo albume i Tanji, i Darku, Toplaku, Slavici… Mnogo smo radili i provodili puno vremena u studiju, a sad to radi Mili.

Kakve su Bekuta i Snežana, i njihov odnos se komentariše i priča se da su na ivici mača?

– Ma nije! Kad Đurišićka ima koncert, ona zove Anu da joj bude gost i obrnuto. Zove i Zoricu Brunclik i ona njih. One su postale zvezde u slično vreme, godinama su na vrhu, a to što se priča… Ne, ne! Meni odgovara kad se one posvađaju, ali verujte da su dobre prijateljice i to se neće promeniti.

Jel ti žao Tanje Savić zbog svega što joj se dešava?

– Pa Tanja je naše dete. Sa ove distance, ona se pojavila u Pošarevcu 2003. To je 18 godina, hej! Nju je Grand napravio i žao mi je mnogo. I Žika i ja smo bili srećni kad je rekla da će da se uda. Oslobodili smo je dve godine pre od ugovora jer je bila trudna, a ovo što se dešava nije lepo. Mi je volimo i podržavamo…

Saša Popović nije pročitao Lukasovu knjigu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Jesi li čitao Lukasovu knjigu?

– Ne.

Jesu li ti javili da te ima u knjizi?

– Ne, nije niko.

Ima delova o Zvezdama Granda, objasnio je kako vas je i zašto napustio. Kad se više nije cenilo pevanje nego nešto drugo, to mu se nije svidelo pa je otišao…

– Što se nas tiče, uvek se cenilo pevanje. To ne može niko da porekne. Ako imamo u vidu čitavu plejadu pevača, toliko njih smo iznedrili da je nelogično reći da se ne ceni pevanje. Evo poslednje sezone, svi finalisti su sjajni pevači.

Zašto Amar Gile nije megazvezda?

– Mislim da Amar ima velike koncerte, gde god nastupa, uvek je pun. On je 2016. Izbacio tri ili četri velika hita, to je možda bila greška što mu nismo napravili par koncerata u Beogradu, ne znam tačno gde. Malo smo mi tu zakazali, a toliko se njegovih pesama peva u takmičenju, jedno sam se čak zapitao aman dokle više Amar Gile, tako da je to možda naša greška što nismo više uložili. Treba da mu se organizuju veći koncerti.

Jesi li izgladio odnose sa Zoricom Brunclik?

– Da, da, nismo se sreli, niti čuli, ali Zorica je tu, bila je u specijalu, kod Žike u žiriju, čak i na finalu Nikad nije kasno. Ja nju cenim i poštujem, ona je bila možda i najbolji član žirija, ali nešto se uvek desi, poremete se odnosi, ali što se tiče nje i Kemiša, mi smo potpuno OK. Nemam ništa protiv nje.

Ispunio si Suzanin san, izdala je album, kako si zadovoljan?

– Zadovoljan sam naravno, da nisam, ne bih to finansirao. Nisma je sve ove godine ni forsirao, a sad kad sam otišao u penziju, ja rekoh ajde da je finansiram. Mislim da je to lepo urađeno, malo je drugačiji i specifičniji album, meni je to jako lepo, oboje smo zadovoljni.

Što ne guraš svoju ženu malo?

– Imao sam primer kad je Kemiš bio direktor u PGP-u pa se pričalo kako je on kao direktor gurao Zoricu… Sećam se i da je muž Vesne Zmijanac bio direktor marketinga u PGP-u pa je više gurao nju nego Brenu u to vreme i onda da se to ne bi ponovilo, ja sam bio diskretan.

A kakvi su tvoji planovi, hoćeš li moći da se povučeš?

– To me svi pitaju, imam obavezu da radim još jednu sezonu u Grandu, a posle ću videti kako se zdravstveno osećam, a ako budem dobro, nema razloga da ne radim.

Suzana je izjavila da nikad nisi njenog sina odvajao od vaće zajedničke ćerke?

– On je završio četvrti razred kad sam se upoznao sa Suzanom i odmah sam joj rekao da dovede dete da živi s nama. Prihvatio sam ga kao svoje dete, volim ga kao da je moj sin, ja ga i zovem sine moj.

I Suzana kaže da si ti njegov otac?

– Tako neka i ostane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kažu da se ne družiš više s Brenom i Bobom?

– Ma ne bre! Brena je došla pre 41 godinu u Slatki greh, hej 41 godina zajedničkog rada, poverenja, druženja, poštovanja… Ma kakvi, oni su moji najbolji prijatelji i kumovi.

Kažu da je Viki najviše profitirala od Zvezda Granda, tri stana je kupila?

– Kako je došla u Zvezde Granda, imala je prepirku sa JK, pa je ispala žrtva, a to narod voli… A da li ima tri stana, ne znam. Znam da je prodala kuću i da je kupila stan, a ako ima tri, veruj mi da je to zasluga Zvezda Granda, sigurno! Između ostalog.

Ima i biznis s nekretninama?

– Znam, ali ne znam ništa konkretno.

Kad budeš hteo da renoviraš, zoveš nju…

– To sam video, pokazala mi je neke kataloge i to zaista radi vrhunski. Rekla mi je da je otvorila firmu za renoviranje i adaptaciju stanova, i zaista mi se sviđa to što radi.

AUTOR: IVAN VUKOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ