Saša Popović otvorio dušu
Svet

September 8, 2022 21:00

By

Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu (foto)

Odnos Saše Popovića i Suzaninog sina prepun je ljubavi i poštovanja

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović bajkovita je priča i jedna od najlepših na javnoj sceni
Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali jedna fotografija je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu.

Pročitajte: Kraj ljubavi zbog koleginice – Razvod Saše Popovića i Suzane Jovanović uzdrmao javnost 

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović traje više od dve decenije, a nijhovo venčanje devedesetih godina važilo je za jedno od najglamuroznijih. Iz velike ljubavi godinu dana kasnije rodila se njihova ćerkica Aleksandra, a da Sale ima veliko srce srce koje je uspela da zarobi samo lepa Suzana dokazuje i činjenica da je njenog sina iz prvog braka Danijela prihvatio kao svog. Tih godina pevačica je odlučila da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici jer nije želela da njenu decu odgajaju dadilje, a o prvom suprugu, za kog se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, Suzana nerado govori.

– Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin – izjavila je jednom prilikom pevačica koja je svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Evo šta Suzana Jovanović zaista misli o snajki Tijani 

sasa popovic

Ivan Vučićević

Sada društvenim mrežama kruži porodična fotografija stara preko 20 godina koja govori više od hiljadu reči. Saša i Suzana sa širokim osmesima na licima pozirali su pored svoje dece, a da su oduvek negovali harmonične odnose i decu koju su izveli na pravi put odgajali sa puno ljubavi dokazuje upravo ova fotografija.

Pozitivni komentari na račun supružnika ne prestaju da se nižu i mnogi komentarišu da je za njih vreme stalo, a vidi se i koliko Suzana blista te je jasno da je Saša svoju lepšu polovinu oduvek držao kao malo vode na dlanu, piše Story.

Pročitajte: Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina – Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fanpage_suzanajovanovic (@suzana_jovanovic.fp)

– U to vreme kada smo se Suzana i ja upoznali, imao sam 42 godine. Bio sam slobodan, i kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život! I nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji raznim tekstovima, naslovima, zato što sam na takvom mestu gde se oko mene stalno nalaze mnoge pevačice, ali ja sam jedan potpuno normalan čovek, veran svojoj porodici i jednom normalnom porodičnom životu u kojem me moja Suzana podržava, razume i zaista nesebično voli! Nisam razmišljao o braku pre Suzane jer nije naišla prava! Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo – rekao je ranije Saša Popović o ženi svog života.

IZVOR: STORY

FOTO: IVAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM