Svet

December 27, 2021 16:18

By

Saša Popović otkrio kojoj pevačici je pomogao kada je bila bez dinara! A, evo ko je pomogao njemu!

Pevačica Indira Radić na početku karijere izdala je dva albuma. Međutim, nakon velikog uspeha ona je ostala bez novca i pomoć potražila od Saše Popovića.

Saša Popović otkrio kojoj pevačici je pomogao kada je bila bez dinara!

Saša se jednom prilikom prisetio kada je prvi put upoznao ovu slavnu pevačicu i kako je izgledao trenutak kada je došla da potraži pomoć.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)


Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla je u produkciju “Zam”, onako u patikama, farmericama i rekla: “Je l’ možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja”. Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra – otkrio je Saša pre nekoliko godina u emisiji na Grand televiziji.

Međutim, nešto pre toga, u situaciji u kojoj se našla Indira, bio je i sam Popović, o čemu je govorio jednom prilikom.

Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj “televizorki”. U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku – istakao je Popović
– Posle šest meseci neko mi je obio stan i sve odneo! Ostala mi je samo stara pidžama i od odeće ono što sam imao na sebi – dodao je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti – zaključio je direktor “Granda”.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM