Saša Popović polomio nogu svet portal svet
Svet

May 15, 2024 19:30

By

Poznato stanje Saše Popovića: Povreda nije tako bezazlena, kao što je saopšteno

Saša Popović polomio nogu a oporavk će biti dug

Vest da je Saša Popović polomio nogu danas je odjeknula u svim medijima. Kako je u zvaničnom saopštenju iz Grand produkcije rečeno, kreativni direktor Zvezda Granda povređen je, ali se sada oseća dobro.

Saša Popović polomio nogu svet portal svet

Ata images

Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju “Banjica” i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi – saopštili su iz Granda.

Pročitajte Saša i Suzana o ovome nisu pričali – Mislili su da ne mogu da imaju decu, a onda se desilo čudo 

Novinarima se u toku dana na telefon javila i Sašina supruga Suzana, ali nije bila raspoložena za razgovor.

– Sa Sašom sam u bolnici, nemojte me sada molim vas – rekla je kratko Suzana.

Ata images

Saša je u toku dana pušten na kućno lečenje iako njegova povreda nije bezazlena kao što se u početku mislilo.

Kako izvor blizak Saši Popoviću tvrdi, povreda nije bezazlena kao što se mislilo, ali ono što je važno je to da kreativni direktor Zvezda Granda ne trpi nikakve bolove.

Saša Popović polomio nogu ispod kolena

– Saša je danas polomio nogu ispod kolena i to tako što se okliznuo na stepenik u kući. Trenutno hoda sa štakama, nosi longetu. Ono što je dobro je to što ne trpi bolove. Longetu će da nosi tri nedelje, posle toga sledi kontrola, pa opet nošenjen longete tri nedelje.

Ata images

– Longetu će sigurno nositi narednih šest nedelja. Iako nema bolove veoma je nervozan jer ga kretanje sa štakama znatno usporava, neće moći ni da vozi… S obzirom na to da se bliži finale Zvezda Granda to mu dodatno stvara nervozu jer neće moći učestvovati u svemu kao što je to činio prethodnih dvadeset godina – tvrdi izvor.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES