Scandal

11 Novembra, 2020 20:00

Saša Popović SPASAO Lukasa od IZVRŠITELJA! Zahvaljujući njemu Aci nisu ZAPLENJENE STVARI iz stana!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Saša Popović spasao je Acu Lukasa i sprečio da mu se zaplene stvari zbog dugova!

Popović sprečio izvršitelje da izbace Lukasa na ulicu!

Naime, sve stvari koje Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan vode se na ime Saše Popovića, tako da izvršitelji nisu imali šta da plene!

Podsetimo, pre šest godina, dok je još uvek bio sa Sonjom u braku, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta hotela M u Beogradu. Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, ceo stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo!

Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvek duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu. Drugim rečima, Lukas nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smeli ništa da mu oduzmu. Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i dosad stanovao. Ostaje samo da vidimo da li će se Lukas pojaviti na sudu da svedoči protiv Popovića, i to po tužbi koju je protiv United Media kompanije i Saše Popovića podneo Saša Mirković.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!