sasa popovic
Star

March 3, 2021 17:00

By

Saša Popović zavodi red! „Platiće mi svi koji pevaju bez mog znanja!”

Saša Popović je pobesneo kada je saznao da mnogi pevači iz Granda u tajnosti pevaju na privatnim zabavama koje se organizuju tokom korone. Kako saznajemo, pojedini koji još uvek imaju ugovore sa Grandom, usudili su se da na svoju ruku nastupaju na takozvanim korona žurkama. Za to je saznao Popović koji je zapretio svima i to ozbiljnim novčanim kaznama.

Sale: „Kakav je to način da se radi meni iza leđa?!”

Saša je bio u šoku kada je čuo da pevači koji su u Grandu ugovaraju u tajnosti nastupe i pevaju na privatnim proslava, tačnije na zabranjenim okupljanjima. Tako je pre nekoliko dana saznao iz medija da je Uroš Živković pevao u jednoj kafani gde je bilo preko 200 gostiju. Ono što je dodatno iznerviralo Saleta, bilo je pevačevo opravdanje da on veze nema sa organizovanim nastupom i da nije na njemu da razmišlja o merama, već da je on došao da odradi svoj deo posla. – rekao je izvor za STAR!

Popović je odmah pozvao Uroša i svašta mu je rekao. Zatim je okupio menadžere, njima je saopštio da obaveste sve pevače sa kojima rade da će Grand da pročešlja ko je gde radio tokom zabrane i da će debelo da plate što su prekršili ugovore. „Jel treba da ih privode, ne razumem tu bahatost, hvala Bogu niko od njih nije gladan, odakle im ideja da rade tako nešto na svoju ruku, ima da plate mnogo više nego što su zaradili, pa neka nastave da se prave pametni!” Baš je vikao, a menadžeri su se složili da treba da se kazne svi koji su prekršili pravila. S obzirom da je dosta njih iz Granda radilo, sada je svima frka, zavukli su se u mišje rupe, i samo gledaju da li su i oni na spisku kažnjenih – priča nam izvor.

O tome ne mogu da pričam, jer ja to ne određujem. Pozvan sam tamo da nastupam, a o poštovanju mera ili ne, to nije do mene. To nema veze sa mnom, to moraju da se pitaju gazde kafana ili ko već, pozvan sam tamo da nastupam, nisam određivao koliko će ljudi biti – rekao je Uroš koji nije imao dozvolu Granda da nastupa.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR