Sasa Popovic
Svet

March 25, 2021 11:00

By

Saša Popović PRVI put o skandalu sa DISKVALIFIKOVANOM TAKMIČARKOM!

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz takmičenja „Zvezde Granda” podigla je ozbiljnu prašinu u javnosti, a sada se i prvi put oglasio direktor Granda Saša Popović.

Saša Popović o skandalu i diskvalifikaciji

Kako je Popović obajsnio on je želeo da se bura stiša, pa da izađe u javnost i objasni šta se dogodilo, i kako je došlo do neviđenog skandala. On je negirao pisanja da Marija Šerifović napušta takmičenje, i obajsnio pozadinu sukoba koji nastao između Jelene Karleuše i Vanje Knežević.

Bura se digla zato što je to devojka od 18 godina, desilo se šta se deilo. Ja sam čekao da se strasti smire, pa da pojasnim situaciju. Tu se desilo da je Jelena rekla to što je rekla, da bi ta devojka posle emisije dobila na hiljade poruka gde su vređali Jelenu, a njoj davali podršku i šta je ona uradila. Ona je na svoje društvene mreže stavila sve te najgore poruke i još im se zahvaljivala. To je bilo neprimereno, bilo je za diskvalifikaciju. Nakon diskvalifikacije uveče se javio se njen otac, Marija mu je dala moj broj. Rekao je da zna da je njegovo dete pogrešilo, ali me je pitao da li može da se vrati u takmičenje. Čuo sam se zatim sa Jelenom koja mi je rekla: ‘Sale dobro sam razmislila, vrati je u takmičenje, posle će ispasti da sam ja ovakva, onakva, ionako su me svi napali’. Baš kad smo raznišljai da je vratimo, ona je na svoj profil stavila ovakve stvari: ‘Da su Zvezde Granda mizoginija, mediokritet i prostakluk i napisla srećna sam što sam zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja – rekao je Saša Popović gostujući na TV Prva i dodao da je Karleuša htela da bude Vanjina mentorka, ali je ona izabrala Mariju Šerifović, prenosi Mondo.rs.

Saša Popović je takođe pojasnio da Karleuša nije imala lošu nameru kada je kandidatkinji rekla da izgleda kako tetka, da joj ne upada u reč, da nije bila zadovoljna dikcijom, nakon čega je ona zaplakala.

U pauzi pitam ja Jelenu, dobro što si bila tako oštra prema Vanji. Kaže Jelena: ‘Sale četiri kuruga je hvalim, četiri kruga joj dajem vetar u leđa. U jednoj emisiji sam joj skrenula pažnu, pazi dobro na stajling, možeš da budeš zvezda, ali moraš sad pored pevanja i nešto drugo. Ja sam joj to rekla da bi je podstakla da kad dođe u sledeću u emisiju da stvarno se potrudi i da nas stvarno uveri da pored pevanja ona može da bude i zvezda’. Dok je Jelena hvalila Vanju Kenežević, ne znam da li je neko zapazio Vanju Knežević, bar ne kao Isaka koji se pojavio u jednoj emisiji i raspametio sve. Ali kada je dobila negativne komentare, to je za nju bio najveći marketing rekao je Popović.

 

FOTO: IVAN VUČICEVIC