saša vidić
Svet

9 Jula, 2022 21:00

Saša Vidić odlučan: Cecinoj ćerki neću da kreiram venčanicu, priznajem samo prirodnu lepotu

Nova ljubav fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović, po proceni mnogih, brzo se razvija i veridba samo što nije, a tome se izgleda raduje i naš najpoznatiji modni kreator Saša Vidić, koji je dugi niz godina bio veoma blizak prijatelj porodice Ražnatović.

Saša Vidić neće da kreira venčanicu Anastasiji

– Jaooo, nek se uda više Jagoda! Znaš onu pesmu Udade se Jagoda. Nek se uda više i neka se mane karijere – kaže Vidić, a na priče da je i ovaj dečko prebogat objašnjava:

Pročitajte: Ceca poludela zbog Anastasije – Jasno stavila do znanja šta misli o njenom životu sa Gudeljom u Španiji

saša vidić

Rajko Ristić

– Ako po mami gledaš ćerku, onda je sve to više manje materijalno. Ceca je materijalista. Kako nikada nije bila sa nekim prodavcem, ima i među njima lepih frajera, nego uvek odabere onog sa dubokim džepom, koji s druge strane nije lep. Kuljić je bio bolja prilika, on ima ozbiljnu lovu, al mala ne može da uđe u Ameriku, doživotno joj je zabranjeno. I njoj i Ceci i celoj porodici Ražnatović. Mislim da je upravo to i razlog što su raskinuli, njemu otac tamo ima velike fi rme, a niko neće da rizikuje zbog neke pevaljke – kaže Vidić i priznaje da joj ne bi kreirao venčanicu.

Pročitajte: Istina je konačno izašla na videlo – Razveli se Jelena i Duško

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

– Nikad! Ništa joj ne bih kreirao, to ti je kao da radiš sa ovima što ih je mama prodala, sa Kardašijankama. Ja znam Tasu kad je bila ružna i debela. Sad, pošto Ceca ima lovu, sredila je malo usta, malo nosić, malo gušicu, malo sisice. Ja priznajem samo prirodnu lepotu, a takvih je jako malo… Nije ona preterala, ali svi mi znamo da je izgledala
je kao njen tata Arkan. Mogla je samo malo nosić da sredi, a ne odjednom da bude Ceca dva. Ona je sa 16 godina počela sa operacijama, a šta će da radi sa 45? Ceca želi da se podmladi, al ne može da se podmladi zato što joj je glava sve veća i veća od hijalurona – zaključio je on.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Ata Images