saša vidić
Neočekivan obrt

5 Juna, 2022 14:00

Saša Vidić otkrio istinu o odnosu sa Sekom: Svađamo se kao ciganke

Saša Vidić progovorio o svađi sa Sekom

Iako su mnogi bili uvereni da Seka Aleksić nikada neće oprostiti Saši Vidiću sve ono što je umeo da kaže na njen račun, njih dvoje su opet u ljubavi. Ružne reči slavnog kreatora, potisnule su komplimenti da nikad nije bolje izgledala nego kada se on brinuo o njenom stajlingu.

Saša Vidić bez dlake na jeziku

– Demantujem da nisam u dobrim odnosima sa Sekom. Ja sam svestan da sam od nje napravio čudo, ali mi nismo ni bili u svadji, nas su samo pokušavali da posvađaju. Mislim, mi se posvađamo naravno, kao dve Ciganke, padne neka uvreda tipa ti si k*rva, ali idemo dalje.

Pročitajte: Seka mu je dala svoje poverenje a on… Pevačica zanemela pred rečima Saše Vidića: Ipak sam ja nju stvorio

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Na komentar da bi se malo sutra pomirili da se Seka Aleksić nije okrenula se veri, Vidić kaže:

– Pa i ja sam se posvetio mom Bogu, a to je moj psić Mateo, on je meni sve. A što se Seke tiče, nije se samo ona okrenula veri, mnoge javne ličnosti su odlučile da se vrate nekom hrišćanstvu. To je lično pravo – kaže Saša Vidić koji ipak to pravo ne priznaje svojoj nekadašnjoj prijateljici Ceci Ražnatović:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Zar vi mislite da je stvarno Ceca vernik i toliko nevina? Pa što doniraš toliko para hramu? Doduše, mi nikad nismo videli tu donaciju, to je pod broj jedan, a pod broj dva svako ko ima krvave ruke – ili njen muž ili neko iz familije donira novac. Krvave ruke se peru samo pravoslavljem ili katoličanstvom, naravno – tvrdi slavni kreator i dodaje da ne veruje u priče da su Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli zbog njegove vere:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

– Mislim da to nije tačno, Rada nije takva, a nije ni Haris. To su gluposti. A što se Milana Stankovića tiče nek se zamonaši slobodno, bio bi lepa monahinja.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: ATA IMAGES