Scandal

28 Avgusta, 2021 16:00

Saši Popoviću POZLILO zbog ovoga! Utaja poreza ili NAMEŠTALJKA?!

Kako SCANDAL! saznaje, Saša Popović ne može da dođe sebi od kada se pojavila priča da je navodno davao pare članovima žirija Zvezde Granda na ruke i da je tako, navodno, utajio porez.

Saši Popoviću pozlilo!

Saletu je umalo pozlilo, on je čovek bez mrlje u karijeri! Ima sve papire crno na belo, nikad nije ništa radio ispod žita i to je uvek naglašavao – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

PROČITAJTE: ASTRONOMSKI honorari! Koliko tačno ZARAĐUJE Saša Popović?

Zato mu je i krivo jer se stavlja ljaga na njegovo ime i porodicu. Srećom Suzana je tu da ga smiri. Ubeđuje ga da su to gluposti i da je priča šuplja, kao i da će se o tome pričati neko vreme, a onda će neko drugi doći na red. Uverena je da njihovi najbliži prijatelji ne veruju u tu nebulozu pošto svi dobro znaju koliko je Sale vredan i posvećen, ali i koliko drži do toga da se sve radi po zakonu. Njega je sve ovo i te kako uznemirilo i dovelo do stresa koji je mogao da ga košta i zdravlja. Da mu nije Suzane da ga smiruje, u hitnoj bi završio. Stvarno nije u redu jer je on svima pomagao, a ovako mu se vraća – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: GAJA