Saška Đoković nakon porođaja
Svet

April 9, 2023 22:00

By

Žena se u trudnoći promeni, ali ne ovoliko: Saška Đoković prvi put u javnosti nakon porođaja FOTO

Saška Đoković nakon porođaja otvorila salon venčanica

Pre nepunih 20 dana Saška i Đorđe Đoković postali su roditelji po prvi put, na svet je stigao naslednik Aleksandar. Dečak pun simbolike koji se rodio na bakin rođendan, a nosi ime isto kao njegova mama. U porodicama Veselinov i Đoković slavilo se nekoliko dana a ponosni tata Đole je suprugu i sina sa nestrpljenjem čekao u toplom domu gde sada svi zajedno uživaju.

Pročitajte: Saška Đoković demolirala luks stan – Komšije razotkrile Đoletovu suprugu

Saška Đoković nakon porođaja

Mlada voditeljka prošle godine započela je kreatorski biznis osmišljavajući kupaće kostime koji su napravili potpuni bum u modnoj industriji. Kroz ceo projekat najveća podrška bio joj je upravo sadašnji suprug, a čim su saznali da je Saška u drugom stanju napravili su svadbeno veselje za pamćenje na jadranskom primorju. A za najlepši dan u životu Veselinova je ponela dve venčanice koje su ostavljale bez daha, a čiji je idejni tvorac upravo bila ona sama, te je odlučila da za nju nema trudničkog bolovanja. Ona je tokom devet meseci blagoslovenog stanja vredno radila na crtežima i kreiranju venčanica koje će biti pristupačne svakoj dami koja poželi da izgovori sudbonosno “da”.

Pročitajte: Saška i Aleksandar Đoković izašli iz porodilišta, tata Đole otkrio da je prisustvovao porođaju FOTO

Saška Đoković nakon porođaja

A ceo proces zaokružila je ubrzo po rođenju sina, odnosno danas kada je otvorila salon venčanica. Tako se Saška Đoković nakon porođaja danas prvi put pojavila pred objektivima i mikrofonima njenih kolega strpljivo odgovarajući na sva pitanja.

– Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada – rekla je u emisiji „Vikend iz Prvog reda”, pa nastavila:

Pročitajte: Potres u porodici Đoković zbog imena Saškinog i Đoletovog sina – Čak se i Nole pobunio

Saška Đoković nakon porođaja

Foto: Rajko Ristić

– Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni.

– Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi – nasmejala se zatim, pa se dotakla salona koji je uspela da otvori, što je bila njena velika želja.

Ono što su mnogi prokomentarisali jeste izgled supruge najmlađeg Đokovića koji je svakim danom sve lepši. Naime, kažu da žene koje rode sinove u trudnoći se dodatno prolepšaju što je slučaj i sa Saškom. Ona je danas blistala u elegantnom belom odelu dok je kosu vezala u punđu naglasivši klizne šiške.

Pročitajte: U Saškinom i Đoletovom domu sve je podređeno sinu – Pogledajte kako i s kim uživa Aleksandar VIDEO

Saška Đoković nakon porođaja

Iako se višak kilograma na njoj i dalje vidi što je potpuno prirodno s obzirom na to da nije prošlo ni tri nedelje od porođaja, mnoge žene joj aplaudiraju što je tako brzo uspela da se vrati poslovnim obavezama i što pleni pozitivnom energijom i širokim osmehom iako je sigurno neispavana i umorna.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić