Svet

27 Maja, 2022 09:00

Ljubav na italijanski način: Ovako Đorđe Đoković ugađa Saški zavidi joj čak i Jelena (FOTO)

Saška i Đorđe na zanimljivom putovanju

Popularni teniser Đorđe Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića trenutno uživa sa svojom devojkom na zanimljivom putovanju. Atraktivna voditeljka Saška Veselinov je putem svog „Instagrama“ podelila čarobne trenutke a u par kadrova videli smo i mlađanog Đorđa kako uživa.

Pročitajte: Stajling kakav dolikuje snaji Đokovića: Saška Veselinov oduševila odabirom modnog detalja (FOTO)

Oni se trenutno nalaze u Italiji, obilaze prelepe predele a o resortu u kom su smešteni prelepa Saška obavestila je i sve svoje pratioce. Ona se, naime, i našalila pa je na slici na kojoj je zgodni Đoković napisala da je u njihovoj zanimljivoj avanturi on njen „izabrani vodič.“.

Pročitajte: Pršte poljupci: Đorđe Đoković ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku! (foto)

Saška i Đorđe na zanimljivom putovanju – Teniser nikad srećniji

Saška i Đorđe inače uživaju u skladnoj vezi a mnogi komentarišu koliko se razlikuje od obe snaje porodice Đoković. Čini se da je odlično prihvaćena i od strane svekra i svekrve ali o odnosu nje i Jelene ipak ne znamo mnogo.

Takođe, po slikama i snimcima iz privatnog života možemo videti da su Saška i Đorđe stalno zajedno te da prečesto uživaju u aktivnostima na plaži, putovanjima i zajedničkim porodičnim trenucima. Dok sa druge strane, Jelenu Đoković retko možemo videti na porodičnim slikama Dijane i Srđana. 

Pročitajte: Saška i Jelena: Modni okršaj snajki porodice Đoković (FOTO)

Mnogi su čak i prokomentarisali da Jelena zavidi Saški, što, složićete se, ipak nije slučaj. Iako je Novakova supruga retko prisutna na intimnim familijarnim okupljanjima, prva snaja porodice Đoković i Novak uživaju u skladnom braku, a mlađani brat Đole, po svemu sudeći, ima i od koga da nauči kako se u njihovoj porodici postupa prema pripadnicama lepšeg pola.

Pročitajte: Saška jednim potezom dokazala da se mnogo razlikuje od Jelene: Šta će na ovo reći svekrva Dijana? (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot