Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Svet

13 Jula, 2022 15:00

Ovo ipak nije bila ljubav… Snaja Dijane Đoković iskreno o vezi s Noletovim bratom

Saška Veselinov i Đorđe Đoković upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a nakon sedam meseci veze otpočeli su zajednički život. U svojoj sreći uživaju, iako su im mnogi govorili da žure i da bi bilo dobro da malo uspore.

Pročitajte: Stajling kakav dolikuje snaji Đokovića – Saška Veselinov oduševila odabirom modnog detalja (FOTO)

– Iako su svi bili u šoku i mislili da žure, Đorđe i Saška su bili odlučni i uverili su sve da će njihova veza uspeti. Saška je upoznala Novaka i Marka i odlično se slažu. Prihvatili su je i drago im je što je njihov brat srećan. Njena porodica je takođe oduševljena Đorđem, jer je on jako kulturan i lepo vaspitan dečko koji se divno ponaša prema Saški. Njoj je jako bitno to što Đorđe ima razumevanja za njen posao, i što je ni u čemu ne sputava. Jednim delom zbog njega je i odlučila da u novembru pređe na sportsku televiziju i oproba se kao sportski novinar. Sada su i poslovno mnogo bliži nego ranije – rekao je izvor blizak mladom paru za domaće medije, a Saška ističe da je Novaka pratila i pre nego što je što je upoznala Đorđa.

Pročitajte: Ovo su svi čekali ali da li je i svekrva – Saška objavila fotografiju Dijaninog sina, da li će ovo zasmetati porodici Đoković?

– Svake nedelje bismo svi zajedno posle maminog ručka pratili njegove mečeve i navijali. Đole mi daje časove tenisa i uvek se ‘borimo’ kada treba da krenemo kući, jer bih ja mogla satima da igram, dok me sve ne zaboli – ispričala je Saška i priznala da ljubav sa Đorđem nije bila na prvi pogled.

– Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove – kaže plavokosa lepotica za „Hello“ i ističe da se ona i mlađi Đoković savršeno slažu.

Pročitajte: Saška i Jelena – Modni okršaj snajki porodice Đoković (FOTO)

– Verujem da se sve dešava s razlogom i u pravom trenutku. Đole i ja imamo iste poglede na život, identično razmišljamo i lako se o svemu dogovaramo. Ako mi verujete, iako već duži vremenski period živimo zajedno, ne mogu da se setim neke situacije kada nismo mogli da se složimo. Jedina evidentna razlika između nas je karakter, ja sam mnogo temperamentnija – kaže ona i otkriva da se sjajno snalazi u kuhinji.

– Na ovom terenu uvek odnosim ubedljivu pobedu. Đole najviše voli moju domaću supu, po maminom receptu. Sa 18 godina počela sam da živim sama i naučila sam skoro sve da spremam, tako da u kuhinji nemam nikakvih problema – iskrena je Saška.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa i Srećna

FOTO: Instagram Screenshot