Svet

10 Septembra, 2020 14:01

Šavija GORI! Nakon ZAHVATA od više hiljada evra, starleta se SKINULA i pokazala čime raspolaže!

Starleta i bivša učesnica „Parova“ Nataša Šavija nedavno se podvrgla nizu estetskih zahvata. Operisala je nos, podigla obrve, ali ugradila i silikone u grudi koje redovno pokazuje na svom Instagramu.

„Apel na devojke da sve nedostatke poprave kod hirurga!“

Naime, Šavija je objavila snimak sa mora, pokazala nove silikone i zanosnu figuru pozirajući pored bazena, a koliko možemo da primetimo zadovoljna je odrađenim poslom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Šavija|Fashion Design (@natasa.savija) on

„Sada sam prvi put radila grudi, iako su svi mislili da sam imala već silikone, ali ja sam to znala dobro da “nabudžim” push up grudnjacima i umecima. Nisam preterala naravno, volim taj svoj prirodan izgled koji negujem, pa je i veličina u skladu sa tim. Vrlo sam malo korigovala nos, isto nešto što mi je smetalo, kao i malo podigla obrve nitima, a ta intervencija je kao kad odete na kozmetički tretman. Prosto volim da radim na sebi u svakom smislu, pa i u ovom, ali naravno sve sa merom i dobrim proračunom” , izjavila je dizajnerka nedavno za „Blic“, pa svim devojkama poslala jasnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Šavija|Fashion Design (@natasa.savija) on

„Ne stidim se toga, mogu otvoreno da kažem i na neki način apelujem na devojke da sve čime su nezadovoljne slobodno poprave kod hirurga, osim ukoliko se iza toga ne krije neki drugi psihički problem, naravno. Ako će se neko bolje osećati tako što popravi nešto na sebi, zašto to ne bi uradio, to je isto rad na sebi. Naravno nije sve u izgledu, treba svakako da rade na sebi i na drugim poljima. Prosto je priroda žene da želi da lepo izgleda i zašto da to ne bude tako”, rekla je tada Nataša.