Star

15 Oktobra, 2020 22:00

Savo Perović rešio da progovori! „Sandra je TEŽAK FOLIRANT! Ne može da PODNESE Lunu!“

Sandra Rešić bila je najbolja drugarica Save Perovića, a onda je njihovo drugarstvo preko noći puklo zbog Lune Đogani, piše novi STAR.

„Rekla mi je da gotivi Lunu, a sad je pljuje, kontradiktorna je!“

Pevačica je nedavno u Zadruzi ispričala da joj je žao što se ne druži sa Savom, ali da je on to sam odabrao kao i da ne može da smisli Lunu jer joj se njeno ponašanje ne dopada! Pevač je zbog svega toga odlučio da konačno stavi tačku na celu priču i objasni šta se zaista dogodilo!

– Sandra i ja smo bili baš dobri, ma najbolji drugari sve dok nisam izašao iz rijalitija. Nisam znao gde sam, nisam mogao da se posvetim svima. Nije imala razumevanja, ali će to shvatiti kada izađe iz rijalitija. Jedan dan me je zvala da se vidimo i ja sam rekao da mogu tad i tad pošto kasnije imam dogovor sa Lunom, to je iznerviralo i ona je pomislila da je meni Luna najbitnija, a da je ona višak – kaže Savo za STAR i nastavlja:

– Nismo se čuli, nismo se družili, sve do dve nedelje pre nego što će ona sada ući u Zadrugu! Pričali smo, spustili loptu i tada mi je rekla kako ona gotivi Lunu, ali da je bila na strani Kije. Ušla je u Zadrugu, i o meni i o Luni je počela da priča, ali potpuno drugačiju priču u odnosu na onu koju je meni plasirala napolju. Rekla je da ne podnosi Lunu, da sa mnom ne priča jer sam njen potrčko, ne shvatam… Ja nju i dalje gotivim, ona je super lik, žao mi je što nije imala razumevanja! – rekao je Savo.

Inače, on se druži i sa Zvezdanom, pa nam je rekao da Mišel sa kojim je zadrugari povezuju uopšte nije njen tip.

– Ma koji Mišel, Zvezdana voli klince, njoj da ubace nekog ko je tek postao punoletan! Nema tamo momka za nju. Ne znam zašto se ugasila, mora da se digne, na početku je bila super kada su je svi napadali, takva je i napolju, ona kaže svoje mišljenje, pa makar se svet okrenuo naopačke! – završava Savo za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ