svet

August 31, 2017 10:26

By

SAZNAJEMO! Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović poništili crkveni brak prošle godine!

Danas se u medijima pojavila informacija da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, te da oboje praktikuju bigamiju budući da je on venčan sa Majom Ognjenović, a Nataša planira udaju za manje od mesec dana za Luku Lazukića.

Ipak, kako saznajemo, slavni sportista i pop zvezda poništili su brak u crkvi prošle godine i to neposredno pred njegovu svadbu sa Majom Ognjenović.

”Nataša i Danilo imaju izuzetno korektan odnos i on je pred sam kraj 2016. godine zamolio Natašu da potpiše crkveni razvod budući da je planirao da se tamo ponovo ženi. Ona je na to odmah pristala i razveli su se i pred Bogom. Sada, kada je prošlo skoro sedam godina od njihovog emotivnog razlaza više ne postoje gotovo nikakvi problemi u komunikaciji i razgovaraju kao prijatelji, pa je tako bilo i u ovom slučaju,” kaže izvor blizak bivšem paru za Svet.

Nataša i Dača razveli su se 2011. godine nakon šest godina braka. Njih dvoje imaju ćerku Hanu koja živi sa majkom, ali otac aktivno učestvuje u njenom odrastanju.

Podsetimo, pop zvezda venčaće se za svog izabranika Luku Lazukića na njenom omiljenom ostrvu Ibici na spektakularnoj proslavi koja je zakazana za njen rodjendan, 25. septembra.

AUTOR: svet.rs

FOTO: svet, arhiva story