Tajna Dijane Đoković isplivala 
Svet

January 20, 2023 19:30

By

Procurila tajna: Dijana Đoković nije dobro zbog Srđanovih ispada, Novak balansira

Saznajte kakvi su odnosi u porodici Đoković 

Biograf Rodžera Federera Kris Bauers napisao je knjigu „Sportski lider Novak Đoković i uspon Srbije“ u kojoj između ostalog, otkriva da je najbolji teniser na svetu izuzetno vezan za svoju majku Dijanu.

Pročitajte: Novak pati a ja ne mogu da mu pomognem – Dijana Đoković skriva tugu iza lažnog osmeha, bol sina je neopisiva

istina o novaku

Foto: Rajko Ristić

– Nije joj bilo lako da bude mirna ruka koja drži porodicu na okupu dok joj je muž često dospevao u naslove nacionalne štampe. Zbog toga ona nije naročio opuštena u javnosti i retko razgovara sa novinarima – stoji u knjizi, a onda se citira Đokovićev dubl partner iz juniorskih dana Božan Bojović koji kaže:

Pročitajte: Drama koja ledi krv u žilama – Dijana Đoković slomljena i sama, dečak je napustio dom 

Ispovest Dijane Đoković

Foto: ATA images

– Dijana je veoma jaka i pozitivna žena. Ona se postarala za mnoge Novakove nevolje iza kulisa. Morala je da bude veoma čvrsta.

Dejan Petrović priča:

– Ona je odlična majka. Verujem da je morala da bude takva u kući sa četiri muškarca. Ona se starala da Novak jede odgovarajuće namirnice, da ima odgovarajuću odeću i u tom smislu je uradila odličan posao… I dva mlađa brata su dobra deca. Nije joj lako, ali ona ima veoma snažnu vezu sa Novakom. Zapravo, na neki način, Novak verovatno drži roditelje zajedno.

Pročitajte: Nova snajka Đokovića otkrila kog pola je beba i kako će se prezivati, pa iznervirala svekra Srđana

ATA images

U knjizi autor zatim navodi da bi bilo lepo da Srđan shvati kako je Novak postigao dovoljno i opusti se i ne oseća više potrebu da se sveti onima koji pre mnogo godina nisu prepoznali sinovljev talenat.

Autor knjige koju je izdala „Laguna“ navodi da bi Srđan trebalo da uživa u preostalim godinama Novakove karijere umesto da misli kako mu je ceo svet neprijatelj, ali dodaje da je Srđanu možda narav naprosto takva, piše naš časopis SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić